SPORTURI  »  TENIS  »  FED CUP

Declarația lunii vine de la Hagi! A vorbit despre Bouchard: "Poate se duce acolo" :)

Articol de GSP - Publicat vineri, 17 aprilie 2015 17:28

Gică Hagi a glumit despre meciul dintre Canada și România de la Fed Cup spunînd că speră ca Eugenie Bouchard să plece la vreo prezentare de modă și să uite de meci.

"Sper să obțină victoria. Nu e ușor, pentru că e și meci în deplasare. Sperăm să joace bine fetele. Va fi mult mai greu fără Simona Halep, dar și Begu e în formă, însă nu știu cine va juca la dublu.

Și canadiencele sînt bune. Nici nu știu dacă joacă fata aceea frumoasă. E și frumoasă, arată și bine, poate se duce să prezinte moda ca să lipsească la meciul ăsta, dar ea nu e în formă.

Sînt documentat și la tenis un pic. Dumnezeu ne-a dat ochi să ne uităm, să privim", a zis Gică Hagi.

Partida Canada - România, contînd pentru play-off-ul Grupei Mondiale I, se va disputa sîmbătă și duminică la Montreal. Meciurile vor fi transmise în direct la DolceSport și liveTEXT pe GSP.RO de la ora 20:00.

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (11)
ortega
ortega  •  18 Aprilie 2015, 14:49
Postat de ovidiu_3003 pe 17 Aprilie 2015, 18:04

Hagi este un mare antrenor ...caruia Dumnezeu i a dat ochi ...

Dar nu i-a dat minte ...

plischi
plischi  •  18 Aprilie 2015, 08:35

as vrea sa rad, dar imi este mila de el...

plischi
plischi  •  18 Aprilie 2015, 08:34

Vezi toate comentariile (11)
Comentează