SPORTURI  »  TENIS  »  TURNEUL DE LA TORONTO

Destăinuirile Simonei » Halep a vorbit deschis pentru prima dată despre motivele căderii din 2015

Articol de GSP - Publicat miercuri, 12 august 2015 10:03

Simona Halep, locul 3 mondial, a vorbit într-un interviu acordat WTA despre evoluțiile slabe din ultimul timp și motivele care au dus la această cădere.

"Am jucat foarte bine la Indian Wells și la Miami. Am avut momente grele în familia mea atunci și cred că am fost obosită apoi. Nu mi-am dat seama că jucam cu puterea interioară și nu cu mintea, pentru că mintea mea era altundeva.

Cred că am fost obosită psihic. Apoi la Wimbledon nu am putut juca, nu am putut fi concentrată pe ce aveam de făcut. Așa că după Wimbledon am spus «ok, am nevoie să mă relaxez»", a declarat Simona Halep, referindu-se la sinuciderea vărului ei, Nicia Arghir, la vîrsta de 29 de ani.

Românca spune că a depășit perioada dificilă și se simte bine acum: "Mă simt bine pentru că am avut o pauză lungă acasă, cam patru săptămîni. M-am relaxat în totalitate. Am stat cu familia. Spuneam înainte că nu mă duc în România, dar am petrecut toate cele patru săptămîni în România pentru că îmi place acolo și mă simt bine”.

"Abia aștept să încep turneele și să joc. Am nevoie de meciuri și am nevoie de încredere, dar această încredere o capăt cîștigînd. Obiectivul meu în acest an este să mă calific la Singapore. Îmi place acolo"
Simona Halep

Citește și

S-a afișat programul la Toronto » La ce oră joacă Simona Halep și unde poți vedea meciul

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (17)
1745flo
1745flo  •  12 August 2015, 18:34
Postat de spinoza pe 12 August 2015, 11:31

Succes Simona. Poti castiga turneul de la Toronto!!!

Hahahahahahaha! Gluma zilei, felicitari!

bertino
bertino  •  12 August 2015, 15:50

Nu mi-e rusine, pur si simplu mi-e antipatica si nu ma poate obliga nimeni sa o admir pentru "performantele inegalabile". Nu sunt nici frustrat, nici troll, nici hater, pur si simplu detest faptul ca e atat de mediatizat un om care nu a reusit sa aiba o performanta majora - in cazul de fata castigarea unui turneu de Grand Slam.

dansulnorilor
dansulnorilor  •  12 August 2015, 15:02

Se pare ca toti *** stau sa comenteze pe net despre un om care a realizat ceva cu viata ei, care a muncit enorm sa ajunga unde este, care nu datoreaza nimanui nimic, decat ei insasi sa faca mai mult decat a facut. Faceti ceva cu viata voastra de incapabili frustrati. Simona a ajuns unde nicio tenismena din Romania nu a mai ajuns pana acum. Cat despre castigarea unui turneu de Mare Slem, poate il va castiga, poate nu, timp mai e, dar oricum ea va ramane o mare campioana si ar trebui sa ne mandrim cu performantele ei si cu faptul ca e romanca si mai ales, contemporana noua, in loc sa o balacarim in ultimul hal. Sa va fie rusine!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (17)
Comentează