SPORTURI  »  TENIS  »  WTA

EXCLUSIV. VIDEO Dezvăluiri despre controalele anti-doping din tenis: „Îmi dădeau să beau bere, simțeam că fac blocaj la rinichi”

Subiectul dopajului e unul sensibil în tenis. Sursă foto: tennisworldusa.org +10   FOTO
Subiectul dopajului e unul sensibil în tenis. Sursă foto: tennisworldusa.org

Articol de GSP - Publicat vineri, 29 mai 2020 11:32

Alexandra Cadanțu (30 de ani, 292 WTA) a fost invitată la GSP Live și a vorbit și despre problema sensibilă a dopajului în tenis. 

Fost număr 59 WTA în 2014, Alexandra Cadanțu și-a exprimat opinia cu privire la acest subiect și a povesit cum decurg testele anti-doping la care jucătorii sunt supuși în timpul turneelor. 

„Nu știu dacă există dopaj, dar e posibil. Au fost atâtea cazuri și probabil multe au fost ascunse, cum a fost cu Andre Agassi, care a scris în carte ce făcea. Cu siguranță sunt, dar nu știm cine, nu știm ce și cum și probabil că nu vom afla niciodată. E greu să menții zilnic efortul acela din punct de vedere fizic”, a mărturisit Alexandra Cadanțu, la GSP Live. 

„Simțeam că fac blocaj la rinichi”

„Aveam destul de multe teste anti-doping. Mi s-a întâmplat să am cinci turnee consecutive și să fiu testată la fiecare. Atunci nu înțelegeam prea mult cum stă această chestie. Mi s-a întâmplat să nu reușesc să dau proba respectivă. 

Pur și simplu nu puteam, simțeam că fac blocaj la rinichi. Au fost multe experiențe, îmi dădeau să beau bere sau Gatorade”, a mărturisit Alexandra Cadanțu, la GSP Live. 

Accidentările au scos-o pe Alexandra Cadanțu din Top 100 WTA

În prezent pe locul 292, Alexandra Cadanțu a atins „career high-ul” pe 6 ianuarie 2014, când a ocupat poziția a 59-a în ierarhia feminină. Din păcate, 2014 a fost un an complicat pentru ea, în care a avut mai multe accidentări care au ținut-o departe de teren, iar clasamentul ei s-a „prăbușit”. 

FOTO. Imagini din cariera Alexandrei Cadanțu: 

+6 FOTO

Citește și alte știri despre tenis: 

EXCLUSIV. VIDEO O tenismenă din România a trăit o experiență incredibilă în Franța: „Controlorul țipa la mine, tot trenul căuta pașaportul meu”

EXCLUSIV VIDEO Cum acționează mafia pariurilor în tenis: „Se întâmplă mai ales la turneele mici. În general, băieții fac asta”

Amintirile lui Victor Hănescu, în sferturi la 24 de ani: „De la meci la meci, mă simțeam din ce în ce mai bine”

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (2)
thewinner
thewinner  •  30 Mai 2020, 03:03

a facut asta bani din tenis cat pentru zece vieti,chit ca a fost o jucatoare mediocra si nu a auzit nimeni de ea.

1122921077867124
Silviu Pop Sese  •  29 Mai 2020, 14:23

Simplu . Daca esti american poti lua tot ce vrei ( Lance Armstrong , Andreas Agassi, serena wiliam , biles , etc ) si restul nu. Acum moda in america ii ca poti lua ce vrei cu reteta . Pe cand altii sunt descalificati pt o aspirina

Vezi toate comentariile (2)
Comentează