SPORTURI  »  TENIS  »  ITF

Diana Mihail, prima finală a carierei

Diana Mihail (dreapta)
Diana Mihail (dreapta)

Articol de - Publicat duminica, 21 iulie 2019 16:13

Sâmbătă, în Peru, într-un turneu ITF de 15.000 de dolari, perechea Nadia Echeverria (Venezulela), Diana Mihail (România) a pierdut cu 2-6/4-6 finala în fața cuplului Fernanda Labrana (Chile), Camila Romero (Ecuador).

Pentru Diana Mihail (18 ani, foto dreapta) este prima finală din carieră. În săptămâna precedentă, tot în Peru, jucătoarea din România ajunsese până în sferturile unui alt turneu ITF, în proba de dublu.

Diana Mihail ocupă locul 961 în ierarhia WTA la dublu.

Din decembrie 2015, la 15 ani și 4 luni, Diana era cea mai tânără jucătoare de tenis din România cu loc în WTA. Ea acumulase un punct și la simplu, insuficient pentru a intra și în clasamentele acestei probe.

Citește și:

Darren Cahill, impresionat de cum a fost primită Simona Halep la Constanța: „Își iubește țara”

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează