SPORTURI  »  TENIS  »  CORONAVIRUS

Managerul lui Grigor Dimitrov răspunde acuzațiile lansate de tatăl lui Djokovic: „Nimeni nu i-a cerut să facă test pentru coronavirus”

Novak Djokovic și Grigor Dimitrov, zâmbind înainte de dezastru Foto Guliver/GettyImages
Novak Djokovic și Grigor Dimitrov, zâmbind înainte de dezastru Foto Guliver/GettyImages

Articol de - Publicat miercuri, 24 iunie 2020 18:40 / Actualizat miercuri, 24 iunie 2020 19:47

Grigor Dimitrov a fost acuzat de tatăl lui Novak Djokovic că a venit bolnav la Adria Tour și că a provocat necazuri și în Serbia, și în Croația.

Managerul lui Grigor Dimitrov, Gheorghi Stoimenov, a oferit o replică în care a demontat toate acuzațiile ce i-au fost aduse numărului 19 mondial în ultimele zile. „Vă informez că Grigor a aterizat direct la Belgrad după trei luni de izolare completă. Nimeni în Belgrad sau apoi, în Zadar, nu i-a oferit posibilitatea sau i-a cerut să facă test pentru coronavirus. Organizatorii evenimentului sunt unicii responsabili pentru desfășurarea acestuia în siguranță. Grigor a respectat regulile existente, ca și pe cele de trecere a frontierelor între Bulgaria, Serbia și Croația”, a declarat Stoimenov. 

7 cazuripozitive la noul coronavirus au apărut după etapele de la Belgrad și Zadar ale Adria Tour: Djokovic, Dimitrov, Coric, Troicki, preparatorul fizic al sârbului, antrenorul și preparatorul bulgarului

Srdjan Djokovic, tatăl lui Novak, vorbise într-un interviu pentru canalul tv croat RTL despre cum se simte fiul său, îndreptând săgețile vinovăției spre Grigor Dimitrov, primul jucător pozitiv la noul coronavirus dintre participanții la Adria Tour. „Novak nu e bine, din cauza situației actuale, dar lucrurile sunt așa cum sunt. Dimitrov a venit bolnav de cine știe de unde și iată ce s-a întâmplat. A provocat mari necazuri în Croația, dar și în Serbia”, a atacat Srdjan. De asemenea, ziarul croat Jutarnji list, citând o sursă apropiată jucătorilor, a susținut că Grigor a avut febră încă de vineri, dar a refuzat să se testeze pentru coronavirus la Zadar.

Ivanisevic și nedumerirea față de coronavirus

Managerul lui Grigor Dimitrov răspunde acuzațiile lansate de tatăl lui Djokovic: „Nimeni nu i-a cerut să facă test pentru coronavirus”
Djokovic și Ivanisevic la antrenament în Belgrad, în prima etapă a Adria Tour

Goran Ivanisevic, antrenor al lui Djokovic și director al etapei de la Zadar, a confirmat faptul că Dimitrov a venit la Belgrad de la Los Angeles. În Croația a ajuns miercuri, pe 17 iunie, și s-a plâns de dureri la cot. ”Abia vineri a spus că nu se simte bine în general, iar sâmbătă a jucat contra lui Coric. Nu arăta prea grozav”, a spus Ivanisevic în New York Times. El a adăugat că autoritățile sanitare locale i-au informat pe organizatori că testul nu e obligatoriu pentru jucători dacă nu au simptome. A mai spus și că e imposibil de înțeles cum acționează coronavirusul. „Am fost două săptămâni cu Marco Panichi, preparatorul fizic al lui Novak. Am stat în apropierea lui zi și noapte, el e pozitiv, iar eu negativ. Cine poate explica asta?”, a conchis Goran. 

Citește și alte știri din tenis:

Ilie Năstase, furios pe Novak Djokovic: „Toată lumea e nebună, el s-a crezut deștept. Uite că a pățit-o! Nu avea bani? Ce-i trebuia turneu?”

Irina Bara a renunțat să mai joace în Serbia, după cazurile de coronavirus de la turneul lui Djokovic: „Au fost prea relaxați!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează