SPORTURI  »  TENIS  »  WTA

Directorul unui turneul imens face lobby pentru Maria Sharapova: "Suntem prieteni buni! Nu poate fi ștearsă din istorie"

FOTO: Guliver/GettyImages
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat luni, 24 septembrie 2018 20:06

Tommy Haas (40 de ani), fost număr 2 ATP și actual director al turneului de la Indian Wells, opinează că rusoaica Maria Sharapova (31 de ani, 24 WTA) va mai obține cel puțin un titlu de Mare Șlem în carieră. 

"Eu și Maria Sharapova ne cunoaștem de foarte mult timp. Suntem prieteni buni. Mă bucur mult că a revenit în circuit. Chiar dacă are niște probleme acum, sunt sigur că reluarea colaborării cu Thomas Hogstedt (n.r. antrenorul rusoaicei) va fi un real succes. Este în continuare una dintre cele mai bune jucătoare din lume!

Forța loviturilor îi permite să domine orice adversară. Este și extrem de profesionistă. Când nu e pe terenul de tenis, o găsești în sala de forță. Este o campioană, iar campionii nu pot fi atât de ușor șterși din istorie. Va mai câștiga un turneu de Mare Șlem", a declarat Haas pentru sport-express.ru.

Vezi și: Simona Halep debutează la Wuhan, dar e cu gândul în altă parte: "Sunt nerăbdătoare! Abia aștept să înceapă"

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
bulletproof
bulletproof  •  26 Septembrie 2018, 11:46

Sharapova, in scurt timp, va reveni in fruntea ierarhiei wta ! Ea este o luptătoare, spre deosebire de jalepina care participă la unele turnee doar pt banii primiti pt ... "participare", abandonand in primul meci ! În cazul turneului de la Wuhan ea a vrut sa ia doar banii, pt a-si reface conturile, la care a "umblat", participând la nunta unor prieteni makidoni grămușteni, ca și ea !

Vezi toate comentariile (1)
Comentează