SPORTURI  »  TENIS  »  WTA WUHAN

WTA WUHAN // Simona Halep debutează la Wuhan, dar e cu gândul în altă parte: "Sunt nerăbdătoare! Abia aștept să înceapă"

FOTO: Guliver/GettyImages
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat luni, 24 septembrie 2018 18:35

Simona Halep (26 de ani, 1 WTA) debutează mâine la WTA Wuhan, împotriva slovacei Dominika Cibulkova (31 WTA). Liderul mondial le-a oferit un interviu celor de la WTA.com

  • Simona Halep și Dominika Cibulkova vor juca în ultimul meci al zilei de pe terenul central, în jurul orei 16:00. Duelul va fi în direct pe TV Digi Sport și liveTEXT pe GSP.RO.

"Este mereu plăcut să revin aici, în Asia. Este un loc special, mă simt bine şi încerc să fiu mai bună decât anul trecut. În ultimii ani nu m-am descurcat tocmai bine, iar acum abia aştept să dau tot ce am mai bun. De fapt, în ultimii ani am jucat o singură semifinală. Este o mare provocare pentru mine să vin aici şi să joc cel mai bun tenis.

Fiecare meci este dificil la acest nivel, dar nu se ştie niciodată. Vreau doar să intru pe teren încrezătoare. Nu mai există presiune pentru rezultat, ci doar pentru cât de bună pot fi în fiecare zi când intru pe teren. Este o presiune pozitivă.

Sunt foarte bucuroasă că m-am calificat la Turneul Campioanelor pentru al cincilea an consecutiv. Sunt nerăbdătoare să înceapă competiția!", a declarat Halep pentru WTA.com.

  • Turneul Campioanelor va avea loc la Singapore între 21 și 28 octombrie.

Vezi și:  Emoții pentru Halep! Simona nu știe dacă va juca la Wuhan: "Ultimele 24 de ore au fost dificile"

Dosar-ȘOC în Spania! Starul Barcelonei a dezinfectat camera, „de cei care nu-s musulmani”, apoi a vandalizat o vilă de lux, cu 7 dormitoare: perdele transformate în „hamuri și leagăne sexuale”! Tribunalul anunță: „Sunt 500 de poze la dosar”

Constantin Gâlcă, noul antrenor al Universității Craiova! Acord cu Mihai Rotaru


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează