SPORTURI  »  TENIS  »  DJOKOVIC

Miză uriașă pentru Djokovic la Paris » Ce trebuie să facă pentru a rămâne lider mondial + cum arată semifinalele de la Paris

Novak Djokovic, Master Paris 2021
Novak Djokovic, Master Paris 2021

Articol de GSP - Publicat sambata, 06 noiembrie 2021 12:03 / Actualizat sambata, 06 noiembrie 2021 13:12

Novak Djokovic (34 de ani, 1 ATP) s-a calificat în semifinalele de la Paris, după o victorie cu Taylor Fritz (24 de ani, 26 ATP), scor 6-4, 6-3. Pentru Nole urmează duelul cu Hubert Hurkacz (24 de ani, 10 ATP).

În cazul unui succes în fața lui Hurkacz, sârbul Djokovic va încheia sezonul ca lider mondial pentru a șaptea oară, record absolut.

Djokovic poate bifa al 37-lea Masters din carieră

Djokovic poate rămâne numărul 1 în clasamentul ATP și dacă pierde în fața polonezului, atât timp cât Daniil Medvedev nu ajunge până în finală la Paris. Rusul se află în prezent pe poziția a doua ATP și îl va întâlni pe Alexander Zverev în semifinala de la același turneu.

Dacă Djokovic va triumfa la Paris, va fi al 37-lea titlu ATP Masters 1000, însemnând un nou record pentru sârb. În prezent, împarte recordul cu Rafa Nadal.

Miză uriașă pentru Djokovic la Paris » Ce trebuie să facă pentru a rămâne lider mondial + cum arată semifinalele de la Paris
Daniil Medvedev și Novak Djokovic, Foto: Imago

Șansa revanșei pentru Djokovic

Djokovic și Medvedev au șansa să se întâlnească din nou într-o finală, dupa cea de la US Open. Rusul s-a impus atunci cu scorul de 3-0 și i-a anulat șansa lui Nole de a cuceri cel de-al 22-lea titlu de Mare Șlem.

„Am lipsit două luni, înainte să particip la acest turneu, ultimul meci pe care l-am jucat a fost cel din finala US Open, în comparație cu ceilalți adversari, care au participat la unul sau două turnee, înainte de Paris. Știam că trebuie să încep bine, cu intensitate bună și să mă pregătesc multe ore pe terenul de antrenament. Dar este diferit când joci într-un meci competitiv”, a spus Djokovic.

Semifinalele Mastersului de la Paris 2021

  • Novak Djokovic - Hubert Hurkacz
  • Alexander Zverev - Daniil Medvedev

Citește și:

NY Times, poveste incredibilă cu Ion Țiriac » Cum și-a pierdut toți banii la ruletă: „Era o avere”

Știm finalistele din Billie Jean King Cup! Belinda Bencic poate scrie istorie

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează