TENIS  ·  TURNEUL CAMPIONILOR

Djokovic despre acuzațiile la adresa lui Zverev: „ATP ar trebui să dezvolte niște politici în cazurile de violență domestică” » Ce a spus Medvedev

Djokovic despre acuzațiile la adresa lui Zverev
Djokovic despre acuzațiile la adresa lui Zverev

Articol de GSP - Publicat vineri, 20 noiembrie 2020 19:38 / Actualizat vineri, 20 noiembrie 2020 20:00

Novak Djokovic (33 de ani, 1 ATP) a obținut ultimul bilet pentru semifinalele de la Turneul Campionilor. Sârbul l-a învins în două seturi pe Alexander Zverev (23 de ani, 6 ATP), scor 6-3, 7-6 (4), și avansează în penultimul act al competiției de la Londra.

După meci a comentat situația personală a adversarului său, acuzat de fosta iubită, Olya Sharypova, că a agresat-o fizic și psihic.

Întrebat dacă ATP ar trebui să aibă o politică în cazul incidentelor de violență domestică, Djokovic a răspuns: „Da, știu la cine faci aluzie. Am auzit ce s-a întâmplat. Nu știm ce a fost acolo, dar vom afla, cu siguranță. Îl cunosc pe Sascha de mult timp, de când era foarte tânăr. Mereu am avut o relație bună cu el. E un tip foarte simpatic. Îl respect pe el, îi respect familia. Sunt în aceeași generație cu fratele lui, Mischa, așa că am fost trist să aud ce s-a întâmplat. Din nou, nu știm ce a fost. 

Dar nu susțin nici un fel de violență. Va trebui să așteptăm și să vedem. ATP ar trebui să dezvolte niște politici în cazurile acestea. De ce nu? Probabil ar trebui să fie aplicate. Dar nu au fost făcute pentru că nici nu am avut cazuri din acestea, nu cred, înainte. Mă pot înșela, corectați-mă! În istoria acestui sport nu am auzit ca jucători de top să fie implicați în astfel de incidente. Așa că poate acest caz va ajuta ATP să facă ceva de genul acesta”.

„E un subiect dificil. Soția mea o cunoaște de mult timp pe Olya. De fapt nu atât de mult, dar au călătorit împreună la turnee. Ceea ce pot spune cu siguranță e că sunt împotriva violenței de orice fel. În special a violenței domestice. Restul întrebărilor sunt pentru ATP, pentru Sascha, e vorba de fosta lui prietenă. Eu pot spune doar că sunt împotriva abuzului, dar nu știu detalii. Nu știu dacă ea a mers la poliție sau nu, e dificil să vorbesc”
Daniil Medvedev, 24 de ani, 4 ATP

Citește și alte știri din tenis:Brigitte Pastramă și-a operat fața. A vrut să scape de ceea ce unii numesc „bot de rață„, dar rezultatul l-a șocat pe soțul ei. Cum arată acum
Libertatea
Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Agenda
Oră Competiție / Post TV
16:30 Handbal M, CM 2021
Qatar - Angola
Digi 2
16:30 Baschet M
Steaua - Dinamo
Digi 4
17:00 Fotbal, Liga 1
UTA Arad - Viitorul
Digi 1, Telekom 1, Look Sport
19:00 Handbal M, CM 2021
Spania - Brazilia
Digi 2
19:00 Handbal M, CM 2021
Germania - Uruguay
Digi 3
19:30 Baschet M
U-BT Cluj Napoca - SCM U Craiova
Digi 4
20:00 Fotbal, Liga 1
FCSB - Astra
Digi 1, Telekom 1, Look Plus
21:30 Fotbal, Bundesliga
Union Berlin - Leverkusen
Digi 3, Telekom 3
21:30 Handbal M, CM 2021
Tunisia - Polonia
Digi 4, Telekom 4
21:45 Fotbal, Serie A
Lazio - Roma
Digi 2, Telekom 2, Look Sport
22:00 Fotbal, Premier League
Fulham - Chelsea
Eurosport
Program TV complet
Liga 1