SPORTURI  »  TENIS  »  US OPEN

Djokovici - Federer e prima semifinală la US Open

Novak Djokovici şi Roger Federer vor juca prima semifinală de la US Open
Novak Djokovici şi Roger Federer vor juca prima semifinală de la US Open

Articol de GSP - Publicat vineri, 09 septembrie 2011 00:00 / Actualizat vineri, 09 septembrie 2011 10:57

Liderul ATP, sîrbul Novak Djokovici, şi numărul 3 mondial, elveţianul Roger Federer, se vor înfrunta în semifinalele turneului US Open, după ce au cîştigat partidele pe care le-au disputat în sferturile de finală ale competiţiei.

Djokovici a beneficiat de abandonul conaţionalului său, Janko Tipsarevici, cap de serie numărul 20, care s-a retras de pe teren accidentat la coapsa stîngă, cînd era condus cu 6-7 (2), 7-6 (3), 0-6, 0-3, după 3 ore şi jumătate de la debutul meciului. Djokovici a pierdut în faţa lui Tipsarevici primul său set la acestă ediţie a US Open, scrie Mediafax.

Federer l-a eliminat în trei seturi pe francezul Jo-Wilfred Tsonga, cap de serie numărul 11, scor 6-4, 6-3, 6-3, într-o oră şi 53 de minute. La scorul de 3-2 pentru jucătorul elveţian, meciul a fost întrurupt o oră şi 40 de minute din cauza ploii.

Roger Federer, 30 de ani, va evolua pentru a 28-a oară într-o semfinală a unui turneu de Grand Slam. El şi-a luat revanşa în faţa lui Tsonga, după ce francezul l-a învins în sferturile de finală ale turneului de la Wimbledon.

Djokovici a ajuns după victoria de joi la 62 de meciuri cîştigate, din 64 disputate. Una din cele două înfrîngeri suferite în acest an de Djokovici a fost în faţa lui Federer, în semifinale la Roland Garros. Andy Murray l-a mai învins pe liderul ATP, la Cincinnati.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
keops
keops  •  09 Septembrie 2011, 10:31

2009? E credeam ca suntem in 2011! :)

Vezi toate comentariile (1)
Comentează