SPORTURI  »  TENIS  »  WTA, LINZ

Doar două românce rămase la Linz » Monica Niculescu a abandonat după ce câștigase categoric primul set

Articol de GSP - Publicat luni, 09 octombrie 2017 18:17

România a rămas cu doar 2 reprezentante pe tabloul principal al turneului de la Linz, Austria, după ce Monica Niculescu (numărul 61 WTA) a abandonat partida cu Lara Arruabarrena, la scorul de 6-1, 1-6, 0-2.

Mihaela Buzărnescu (numărul 105 WTA) s-a calificat astăzi pe tabloul principal după ce a învins-o în calificări pe Lesley Kerkhove, scor 6-1, 6-4. În primul tur se va duela cu favorita numărul 4, estona Anett Kontaveit.

Sorana Cîrstea, numărul 37 WTA și favorita numărul 5 a turneului, va avea o partidă dificilă împotriva lui Alison Van Uytvanck, belgiana de pe poziția 85 a clasamentului WTA.

250.000 $ este fondul total de premiere al turneului de la Linz

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
valyomanyd
valyomanyd  •  10 Octombrie 2017, 00:15

:))))))))))))))Baaaaa, Niculescu a abandonat dupa ce a pierdut setul doi la acelasi scor pe care il castigase pe primul , si 0-2 in setul decisiv ! Cocalarilor cu titlurile voastre *** !

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează