SPORTURI  »  TENIS  »  ATP

VIDEO Dominic Thiem și Alexander Zverev, înfrângeri surprinzătoare » Austriacul nu a mai câștigat un meci de aproape un an

Dominic Thiem, Foto: Imago
Dominic Thiem, Foto: Imago

Articol de GSP - Publicat miercuri, 27 aprilie 2022 16:34 / Actualizat miercuri, 27 aprilie 2022 22:28

Dominic Thiem (28 ani, 93 ATP) a fost învins de Benjamin Bonzi (25 ani, 58 ATP), scor 3-6, 6-7 (9), în primul tur al turneului ATP 250 Estoril și continuă forma slabă din ultimul an.

Austriacul a demonstrat de-a lungul timpului că este un jucător de top, câștigând turneul de la US Open din 2020 și jucând alte trei finale de Grand Slam: Roland Garros (2018, 2019) și Australian Open (2020).

Dominic Thiem, fără victorie de aproape un an

Din cauza numeroaselor accidentări însă, cariera lui Thiem a cunoscut un regres considerabil. Austriacul a pierdut și la Estoril, chiar în primul tur, și se află în continuare în căutarea victoriei. Ultimul său triumf datează din 12 mai 2021, atunci când îl învingea la Roma pe Fucsovics, scor 3-6, 7-6 (5), 6-0.

Considerat favorit înainte de meci, Thiem a început foarte slab duelul cu francezul Bonzi. Astfel, tabela indica un 6-3 clar în favoarea locului 58 ATP după numai 38 de minute.

Actul secund a fost mult mai echilibrat, dar nici de această dată Thiem nu a avut câștig de cauză. Într-un set care a avut nevoie de prelungiri, Bonzi a fost mai inspirat și a pus capăt meciului, scor 6-3, 7-6 (9).

VIDEO cu cele mai frumoase puncte din meciul Thiem - Bonzi

Alexander Zverev, înfrângere surprinzătoare la turneul de casă

Alexander Zverev (25 ani, 3 ATP) a fost învins fără niciun fel de emoții de Holger Rune (18 ani, 70 ATP) la turneul ATP 250 de la Munchen. Germanul nu i-a pus mari probleme tânărului său adversar. 

Într-un meci de o oră și 41 de minute, Zverev nu a reușit decât un singur break, în timp ce danezul Rune a câștigat de trei ori pe serviciul advers și a produs supriza.

Citește și alte știri din tenis:

S-a retras cu o zi înainte de startul turneului de la Madrid: „Corpul meu are nevoie de odihnă”

Nadal revine la Madrid, deși e nerefăcut după accidentare: „Îmi doresc să joc acasă”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează