SPORTURI  »  TENIS  »  TRANSYLVANIA OPEN

Două retrageri importante de la Transylvania Open » Primele favorite nu mai vin la Cluj

Caroline Garcia // FOTO: Imago
Caroline Garcia // FOTO: Imago

Articol de - Publicat sambata, 14 octombrie 2023 10:42 / Actualizat sambata, 14 octombrie 2023 11:54

Cu puțin înainte de startul Transylvania Open, principalele două favorite s-au retras de la turneu. Sorana Cîrstea e acum cotată cu prima șansă la victorie.

Franțuzoaica Caroline Garcia (29 de ani, 10 WTA) și croata Donna Vekic (27 de ani, 21 WTA) au anunțat că nu vor participa la competiția care începe luni la Cluj.

SURPRIZĂ DE PROPORȚII: Scandalul Halep se poate extinde în tenisul mondial » Dezvăluire în ziarul canadian The Globe and Mail, care a preluat investigația GSP: „Simona nu a fost singura sportivă care a folosit acel produs în acea zi, la US Open”
HALEP, SUSPENDATĂ
SURPRIZĂ DE PROPORȚII: Scandalul Halep se poate extinde în tenisul mondial » Dezvăluire în ziarul canadian The Globe and Mail, care a preluat investigația GSP: „Simona nu a fost singura sportivă care a folosit acel produs în acea zi, la US Open”

Caroline Garcia și Donna Vekic s-au retras de la Transylvania Open

Cele două jucătoare au anunțat vineri că nu vor mai sosi în România, pentru a treia ediție a Transylvania Open.

Prima care și-a anunțat retragerea a fost Caroline Garcia.

„Îmi pare foarte rău că trebuie să mă retrag de la Transylvania Open, din Cluj. Abia așteptam să vin pentru prima dată aici. Nu am mai jucat de mulți ani în România, sper să pot reveni la anul. Ne vedem data viitoare”, a spus Garcia.

Din păcate, Caroline Garcia nu va putea participa la Transylvania Open 2023 din cauza unei accidentări. Știm că mulți erați încântați să o vedeți jucând. Ne pare rău că nu se va întâmpla în acest an. 

– Comunicat Transylvania Open

A urmat retragerea Donnei Vekic.

„Din păcate, Donna Vekic s-a retras de la Transylvania Open din cauza unei accidentări de ultim moment”, au anunțat organizatorii.

Și croata a avut un mesaj pentru fani: „Îmi pare rău că nu pot juca la Cluj. Am probleme cu încheietura mâinii stângi. Dar sunt sigură că lumea se va simți bine și sper că vor merge să le susțină pe fete”, a spus croata.

Sorana Cîrstea, principala favorită

Astfel, Sorana Cîrstea (33 de ani, 26 WTA) devine principala favorită a turneului. Ea va fi urmată de Anhelina Kalinina (26 de ani, 28 WTA), Alycia Parks (22 de ani, 53 WTA) și de Ana Bogdan (30 de ani, 72 WTA).

Citește și: 

Horia Tecău a stabilit componența echipa României pentru întâlnirea cu Serbia din Billie Jean King Cup

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (1)
parachioara5
parachioara5  •  14 Octombrie 2023, 12:11

...foarte bine ...cine mai participa ?

Vezi toate comentariile (1)
Comentează