SPORTURI  »  TENIS  »  WTA

Doză uriașă de încredere: "Simona Halep are prima șansă la câștigarea Turneului Campioanelor"

Foto: Cristi Preda / Gazeta Sporturilor
Foto: Cristi Preda / Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat luni, 09 octombrie 2017 18:20

Andrei Pavel, cel mai nou colaborator al Simonei Halep, e convins că jucătoarea noastră poate câștiga Turneul Campioanelor de la Singapoare, care va avea loc la finalul acestei luni, după ce a devenit oficial numărul 1 în lume.

"Oamenii de lângă Simona alături de Darren, de mama ei, au făcut o treabă foarte bună. Simona are un joc complet. Are prima șansă la câștigarea Turneului Campioanelor de la Singapore.

Trebuie să rămână cu picioarele pe pământ și să se bucure de faptul că e numărul 1 mondial. Trebuie să vadă acest lucru ca o fericire pentru câtă muncă a depus pentru a deveni numărul 1", a declarat Andrei Pavel la revenirea în țară, după turneul de la Beijing.

Turneul Campioanelor se desfășoară în perioada 22-29 octombrie. La această competiție participă cele mai bune 8 jucătoare. Până acum se știu primele 7 participante: Simona Halep, Garbine Muguruza, Karolina Pliskova, Elina Svitolina, Venus Williams, Caroline Wozniacki și Jelena Ostapenko.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (3)
ray51
ray51  •  10 Octombrie 2017, 15:03

1,82; 1,86; 1,74; 1,85; 1,79; 1,77 - sunt inaltimile fetelor calificate pana acum. Simona cu ai sai 168 de cm are un handicap din start pe care de altfel il cunoaste. Sfaturile antrenorilor in ceea ce priveste abordarea fiecarui meci sunt determinante de multe ori. Un joc cu mingi tari si razante la nivelul genunchilor sau cu mingi liftate in 3 m, ar putea fi o solutie castigatoare. Trebuie sa-ti obosesti fizic adversarul si sa-l faci sa se gandeasca la jocul tau, sa incerce sa te premediteze, sa-l obosesti psihic. Sfaturi, sfaturi... Acolo in teren insa, in intervalul unei secunde, trebuie sa ai 2-3 raspunsuri pregatite. E greu. Succes Simona !

488248524671050
Vladimir Cinezan  •  10 Octombrie 2017, 06:44

Este normal ca Pavel să-i dea șanse Simonei de a câștiga Turneul Campioanelor, dar vin celelalte vedete peste ea, cu dorința de a-i lua locul. Din nou, se marșează doar pe locul ocupat de Halep, loc ce n-a ajutat-o în partida cu Garcia, când putea să mărească mica diferență dintre ea și locul doi, meci în care a jucat BIne și nu Foarte bine, toți specialiștii trecând cu nonșalanță peste acest rezultat. Nu cred că i-a făcut bine Simonei trecerea pe linie moartă a rezultatului finalei de la Beijing și nici complicea tăcere a comentariilor. Se pariază în continuare pe capacitatea numărului unu de a câștiga turneul, dar nu se pomenește de posibilitatea ca Simona să cadă unul sau câteva locuri după Singapore. E vremea să se treacă peste avalanșa de zâmbete și să urmeze traseul acela zilnic, ce poate să o mențină pe Halep în plenitudinea forțelor. Pavel știe asta, chiar și Darren care...

merace
merace  •  09 Octombrie 2017, 22:17

HAI SIMONA!

Vezi toate comentariile (3)
Comentează