SPORTURI  »  TENIS  »  HALEP, SUSPENDATĂ

EXCLUSIV Dumitru Dragomir deplânge soarta Simonei Halep: „Aici își încheie cariera” + Cum crede că o vor vedea românii de azi înainte

Dumitru Dragomir
Dumitru Dragomir

Articol de - Publicat marti, 12 septembrie 2023 18:39 / Actualizat marti, 12 septembrie 2023 18:57

 Fostul șef al LPF, Dumitru Dragomir, este de părere că Simona Halep ar fi avut parte de un alt tratament dacă nu era româncă. În ciuda suspendării drastice pe caz de dopaj, fostul șef din fotbalul românesc e de părere că Simo va rămâne apreciată de conaționali

Suspendarea pe 4 ani a lui Simona Halep, 31 de ani, a devenit subiectul zilei, dezbătut de români, chiar dacă au o legătură directă, sau nu, cu tenisul. ITIA a făcut anunțul. Decizia nu este definitivă. Dubla campioană de Grand Slam poate face apel la TAS.

Simona Halep a fost suspendată PATRU ani! Mai are o singură cale de atac
HALEP, SUSPENDATĂ
Simona Halep a fost suspendată PATRU ani! Mai are o singură cale de atac

Dragomir pe aceeași idee ca Nasty: „Dacă nu era româncă...”

Fostul președinte al LPF, Dumitru Dragomir, a oferit o primă reacție pentru GSP.ro, practic, completează ceea ce a spus legendarul tenismen român Ilie Năstase!

„Mă așteptam la o suspendare, dar nu 4 ani, ci un an, doi. Dacă nu era româncă, nu primea nimic sau primea foarte puțin! Asta cred eu. Și Ilie Năstase a avut o părere similară? Marele Năstase știe ce se întâmplă în tenis. Există mafie în multe sporturi. Dacă era americancă, sau chiar chinezoaică, sau nemțoaică, cred că lua maximum un an. Cu toate că e nevinovată, îmi susțin ideea asta”, a declarat fostul șef al Ligii.

Capăt de carieră pentru Simona Halep? „O să ia doar doi ani, după apel”

Simona Halep va împlini 32 de ani la finalul lunii, Dumitru Dragomir nu crede că va mai avea forța să revină la nivel înalt în circuit.

„Aici, își încheie cariera! Cu toate că mai există o cale de atac. Sunt ferm convins că va accesa această cale de atac, probabil, îi da doar doi ani. Dar nu cred că mai poate reveni la nivel înalt”, a transmis Dragomir.

Dumitru Dragomir acuză: „Toată lumea ia pastile, acesta e adevărul”

Fostul șef din fotbalul românesc a continuat: „Toată lumea ia pastile, acesta e adevărul! Unele se trec cu vederea, altele nu ies la analize. La nivelul acesta, cu sume imense, medicamentația este foarte bine dezvoltată”.

Dumitru Dragomir este de părere că Simona Halep nu va ieși de la inima românilor: „Hai, domne, de ce? Ea va fi iubită, apreciată de români, bineînțeles!”.

Citește și alte știri:

Ilie Năstase pentru GSP, după suspendarea pe 4 ani a Simonei Halep: „Dacă era americancă, nu avea parte de acest tratament. Drastic!”

EXCLUSIV Andrei Pavel, șocat în telefon de verdictul primit de Simona Halep: „Cum? E singurul cuvânt pe care pot să ți-l spun”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (5)
hannah.robinson
hannah.robinson  •  12 Septembrie 2023, 21:14

Nu este important cum o văd romanii cu care nu prea are de a face ci cum o văd aromânii ei

befree
befree  •  12 Septembrie 2023, 20:08

Ce va mai place sa citati din acest ***...

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

VanBasten
VanBasten  •  12 Septembrie 2023, 19:55

Am incredere in ce spune nea Mitica. Asa e. Oracolul nu se dezminte si nu ne minte.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează