SPORTURI  »  TENIS  »  BCR OPEN

După 37 de ani, tot pe "Progresul"

ilie nastase, ion ţiriac
ilie nastase, ion ţiriac

Articol de GSP - Publicat joi, 24 septembrie 2009 00:00

Ilie Năstase şi Ion Ţiriac au asistat ieri umăr la umăr la ultima partidă a lui Andrei Pavel în circuitul profesionist. Cei doi foşti mari tenismeni au luat acum loc în tribuna arenei ale cărei vedete erau în anii '70, cînd România făcea legea în tenis şi unde în 1972 luptau din teren în încercarea de a cuceri Cupa Davis, într-o finală istorică pe care o puteţi vedea pe DVD-ul pe care Gazeta Sporturilor vi-l oferă marţea viitoare, în 29 septembrie. Pînă atunci, îi puteţi cunoaşte mai bine citind cartea lui Ioan Chirilă "Ar fi fost prea frumos", pe care o găsiţi în aceste zile la chioşcurile de ziare.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
 •  24 Septembrie 2009, 14:51

2 hotomani unul mai mare ca celalalt, mai ales vinatorul zgircit, care e miliardar dar nu a investit un singur sfant in tenisul romanesc.

 •  24 Septembrie 2009, 07:17

Foarte frumos din partea lor ca s-au dus sa vada meciul de retragere al lui Pavel. Pe Tiriac il vezi la toate marile turnee de tenis, in ROmania nu prea ajunge sa se duca (oricum turneul de la noi nu e de prim nivel), dar oricum bravo lui ca s-a dus. Multumim Andrei Pavel!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează