SPORTURI  »  TENIS  »  ROLAND GARROS

E Roger Federer francez? Cea mai ciudată întrebare, cel mai haios răspuns

Roger Federer (foto: reuters) +1   FOTO
Roger Federer (foto: reuters)

Articol de GSP - Publicat miercuri, 06 iunie 2012 00:00 / Actualizat miercuri, 06 iunie 2012 12:20

În căutarea primului francez care să cîştige Roland Garros, după victoria lui Yannick Noah, în 1983, unii fani francezi devin disperaţi. Roger Federer a primit cea mai ciudată întrebare din orice conferinţă de presă susţinută, imediat după victoria în cinci seturi împotriva argentinianului Juan Martin Del Potro

După ce a sărbătorit faptul că a supravieţuit unui meci incredibil de greu împotriva lui Del Potro, Federer s-a aşezat în faţa reporterilor, iar una dintre ultimele întrebări a fost foarte ciudată:

Reporter: Roger, o întrebare din partea fanilor. Eşti născut foarte aproape de graniţa dintre Franţa şi Elveţia. Eşti sigur că te-ai născut în Elveţia?

Roger Federer: Cred că da. Nu îmi aduc aminte exact, fiindcă eram foarte micuţ cînd m-am născut (rîde). Dar mama mea mi-a spus că m-am născut în Basel, în partea elveţiană, nu în cea franceză. Dar dacă vreţi să aveţi o confirmare, atunci întrebaţi-o pe mama mea. Ştie toate detaliile. :D

Roger Federer va juca prima semifinală de la Roland Garros împotriva sîrbului Novak Djokovici. Apropo, sîrbul e născut în Belgrad, deci nicio dilemă.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (9)
bodomuller
bodomuller  •  07 Iunie 2012, 02:48

un articol de toata jena...intrebarea la fel..daca se nastea in zona alsacia-lorena era sigur german.. :) si ca sa fac o comparatie, : novak sigur e nascut in belgrad? sau la cativa km departare..poate e roman din moldova noua ;)

st3ph3nz
st3ph3nz  •  07 Iunie 2012, 01:45
Postat de r.obert pe 06 Iunie 2012, 15:21

A avut Federer o crestere de forma, dar i-a trecut vremea. In schimb Novak e intr-o crestere continua.

cand vrei tu sa te dai inteligent....de ce nu te bucuri ca poti viziona un tenis de calitate? eu tin cu tenisul in meciul asta:) si intotdeauna am castigat

red77
red77  •  06 Iunie 2012, 16:00

sa vedeti voi cand se enerveaza hanescu ii sparge pe toti! cu serviciul lui de femeie la menopauza si privirea inteligenta de manelist !

Vezi toate comentariile (9)
Comentează