SPORTURI  »  TENIS  »  FED CUP

Echipa feminină de tenis a ratat calificarea în Grupa Mondială

Articol de GSP - Publicat sambata, 07 februarie 2009 00:00

Echipa feminină de tenis a României a ratat calificarea în Grupa Mondială terminînd pe locul secund Grupa B a Zonei Euro-Africane a Cupei Federaţiei. România a fost învinsă de Polonia, cu scorul de 2-1 în primul meci de la FED Cup.

Apoi a urmat victoria în faţa Bosniei, scor 3-0. Pentru a trece în semifinale, fetele antrenate de Ruxandra Dragomir aveau nevoie de victoria cu Suedia, însă Monica Niculescu a fost învinsă de Johanna Larsson, scor 6-1, 6-7, 3-6 iar Sorana Cîrstea a cedat în faţa Sofiei Arvidsson, scor 7-6, 2-6, 5-7.

La dublu, perechea noastră a abandonat la scorul de 2-1 pentru scandinave.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (5)
 •  09 Februarie 2009, 15:25

vai mama lor de amatoare, voi sinteti jucatoare de tenis???

 •  07 Februarie 2009, 19:21

De faptul ca radvanska, nr 9 mondial ia bataie de la o jucatoare clasata pe locul 170 nu ziceti nimic voi atotcunoscatorilor in tenis?Fetele astea au venit pe 27 din australia si a 2 a zi dimineata faceau 2 antrenamente pe zi ptr fed cup.Asta e. la momentul asta au fost mai bune si polonia si suedia, dar nu trenuie sa dam cu noroi in niste fete care isi dau sufletul pe teren sa fie bine.Vreti sa faca toate sportivele ca Galovits?

 •  07 Februarie 2009, 18:30

pe larsson o nimicea simona halep...va spun ca halep sau begu aduceau mai multe puncte decat fraierele astea

Vezi toate comentariile (5)
Comentează