SPORTURI  »  TENIS  »  US OPEN

Echipamentul Serenei e din nou în centrul atenției: "Asta trebuie să înceteze!"

Foto: Guliver/GettyImages +6   FOTO
Foto: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat luni, 27 august 2018 12:55

Serena Williams a fost prezentă la turneul de la Roland Garros de anul acesta, iar ținuta ei a fost cea care a atras toate privirile, dar și numeroase critici.

"Eu cred că uneori se merge prea departe. Combinezonul din acest an purtat de Serena, de exemplu, nu va mai fi acceptat. Cred că trebuie să respectăm jocul şi locul", a declarat Bernard Giudicelli, președintele Federației Franceze de Tenis, pentru revista Tennis Magazine.

Legendara Billie Jean King a sărit în apărarea Serenei după afirmația francezului: "Poliția făcută în privința costumațiilor femeilor trebuie să înceteze! "Respectul" de care avem nevoie este acela pentru un talent excepțional, care este Serena Williams, și pentru tot ceea ce aduce ea acestui sport. Să critici ceea ce poartă la muncă, aceasta este adevărata lipsă de respect", a scris Billie Jean King pe Twitter.

Citește și: Serena - Pliskova // FOTO Serena Williams a revenit în circuit îmbrăcată precum "Catwoman" și s-a calificat în turul 2 la Roland Garros: "Regina s-a întors!" 

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (9)
10102159599194421
Victor Niculescu  •  27 August 2018, 16:01

Cu oameni care suporta cea politică correcta se pierd toate valorile.

cpt.ahab
cpt.ahab  •  27 August 2018, 15:40
Postat de alegsandru pe 27 August 2018, 14:14

Sa nu va impinga pacatul sa spuneti ceva despre Sirena ca i-a atitudine Comitetul de Egalitati Neo-Marxiste al Gsp-ului rapid si in forta impotriva voastra. Sa va fie clar: omul nu are gen, trebuie vorbita o limba, albii sunt rai, crestinii sunt rai, islam=pace.

Exact asta au și făcut cu spusele mele. Ne cotropește ipocrizia politically correct. Comunismul de până acum a fost un demo. Urmează ăla adevărat și mult mai malefic.

maxp
maxp  •  27 August 2018, 15:07

Bai, nu vad un articol despre Roger Federer, sau despre Nadal, toata ziua Serena. Acum de Halep mai inteleg, suntem subiectivi, dar ce o tot scoatem in evidenta pe asta?! Si mai si vorbim pe langa tot felul de subiecte SF, "poate Serena sa castige US Open?". Nu, nu poate, e foarte clar, face cel mult optimi, daca reuseste sa se miste cat de cat. De aia 2 de care aminteam nu se zice nimic, desi aia chiar sunt pretendenti certi la titlu.

Vezi toate comentariile (9)
Comentează