SPORTURI  »  TENIS  »  TENIS

Emma Răducanu, dată exemplu negativ în Anglia: „Există un motiv pentru care fata asta care a câștigat US Open nu mai are vreun rezultat”

Emma Răducanu
Emma Răducanu

Articol de GSP - Publicat luni, 08 noiembrie 2021 18:49 / Actualizat luni, 08 noiembrie 2021 19:14

Emma Răducanu (18 ani, 20 WTA) a fost dată ca exemplu negativ în presa din Anglia pentru atitudinea pe care a arătat-o după câștigarea turneului de la US Open.

Eddie Jones (61 de ani), selecționerul naționalei de rugby a Angliei, și-a atenționat un jucător cu privire la atitudinea sa, dând-o exemplu pe Emma Răducanu, care, în opinia sa, nu a rămas cu picioarele pe pământ după succesul avut.

„Marea problemă a jucătorilor tineri e că sunt foarte repede distrași. Au parte de atenție din partea media, din partea agenților, care mereu promit și promit. Există un motiv pentru care fata asta care a câștigat US Open nu mai are niciun rezultat. 

Unde ați mai văzut-o? Pe prima pagină din Vogue, pe prima pagină din Harper’s Bazaar, purtând haine Christian Dior. Ea spune că a rămas cu picioarele pe pământ. Păi, toți încep prin a fi cu picioarele pe pământ. Dar când apar tentațiile, celebritatea, faima, nu mai rămâi cu picioarele pe pământ”, a declarat Jones potrivit Daily Mail.

Emma Răducanu, imaginea unei campanii de 6 milioane de lire în Marea Britanie

Campioana de la US Open, care recent a jucat și în România, la Transylvania Open, face parte din campania de Crăciun a celui mai mare lanț de articole sportive din Marea Britanie, fondat de Mike Ashley, fostul patron de la Newcastle. 

Emma Răducanu este imaginea campaniei, alături de ea apărând în reclamă alte nume importante din sportul englez, printre care internaționalii Jack Grealish, Jordan Pickford și Declan Rice sau atletele Katarina Johnson-Thompson și Jessica Ennis-Hill. 

Englezii notează că aceasta este cea mai scumpă reclamă de Crăciun realizată în Marea Britanie, costând 6 milioane de lire sterline.

Emma, pe care specialiștii în marketing o văd ca fiind numele pentru care se vor lupta în curând marile companii, apare într-o postură amuzantă, în care este prinsă în mijlocul unei lupte cu bulgări de zăpada, îmbrăcată în echipamentul său de tenis, furnizat de gigantul Nike.

Citește alte știri din tenis:

Simona Halep și-a aflat prima adversară de la turneul de la Linz » A pierdut ultimul meci direct

Daniil Medvedev, despre momentul în care lumea va ști că Novak Djokovic este cel mai mare jucător de tenis din istorie

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (3)
267890
267890  •  09 Noiembrie 2021, 10:43

Parerea mea este ca domnisoara Dior nu are de ce sa se supere, românii sunt cazuti in limba dupa ea.

robotucigas
robotucigas  •  09 Noiembrie 2021, 03:59

Și Anglia are proști ei. Da Emma este încă mica, ce a obținut a fost ca celelalte aveau nasul pe sus neștiind cine este. Azi toate și-au luat motive de precauție, și este greu sa mai ajungă acolo. Ce este urât, ca fata asta le-a dus o cupă, i-a făcut mândri și ei o tot jignesc de la x și y. Ce dracu știe ala de la rugby sa certe fata asta? Frate nesimțiți sunt ăștia din Anglia, de când au ras de fetita din Germania nu-i mai suport. Și nu ași vrea vreodată sa am deaface cu acest neam de oameni proști. Probabil dacă nu aveau regină erau și ăștia la fel ca România, minte sincer mult prea puțină

21lva
21lva  •  08 Noiembrie 2021, 20:38

Înainte de US Open, Emma nu câștigase niciun meci în WTA. Oare ce se așteaptă nea *** Gions ăsta, să câștige tot de acum încolo?

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează