SPORTURI  »  TENIS  »  WTA LINZ

Simona Halep și-a aflat prima adversară de la turneul de la Linz » A pierdut ultimul meci direct

FOTO: Raed Krishan
FOTO: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat luni, 08 noiembrie 2021 10:30 / Actualizat luni, 08 noiembrie 2021 11:08

Simona Halep (30 de ani, 22 WTA) și-a aflat prima adversară de la turneul de la Linz (Austria), ultimul la care participă în acest an.

Românca e a doua favorită a competiției și a avut liber în primul tur. În optimi, Simona Halep va da peste bielorusa Aliaksandra Sasnovich (27 de ani, 88 WTA). Meciul sa va juca miercuri, 10 noiembrie.

Simona Halep – Aliaksandra Sasnovich, în optimile turneului de la Linz

În turul I, Sasnovich a trecut în trei seturi de Fiona Ferro, scor 6-2, 3-6, 6-2, iar acum se pregătește de meciul cu Simona Halep.

Acesta va fi al treilea meci direct dintre Halep și Sasnovich, scorul fiind 1-1. Simona s-a impus în 2019, la Wimbledon, scor 6-4, 7-5, în timp ce bielorusa a câștigat în acest an, la Indian Wells, scor 7-5, 6-4.

La orizont, Simona ar putea da peste Dayana Yastremska în sferturile de finală și peste Rebecca Peterson sau Veronika Kudermetova în semifinale. 

În finală, Simona Halep ar putea s-o întâlnească pe favorita principală a competiției, Emma Răducanu. Britanica va juca în optimi cu învingătoarea meciului Kateryna Kozlova – Xinyu Wang.

Simona Halep și-a setat obiectivele imediate: „Mă interesează altceva, nu clasamentul”

La plecarea din țară, Simona Halep a vorbit despre obiectivele setate pe termen scurt, dezvăluind că nu mai are deloc probleme cu accidentarea la spate care i-a dat bătăi de cap la Transylvania Open.

„Da, sunt OK! M-am recuperat, n-a fost o accidentare, a fost doar un blocaj cum am mai avut. Normal, în câteva zile îmi trece. Sunt bine acum! Vreau meciuri și sper să câștig câteva ca să îmi pot intra din nou în ritm. Îmi doresc să joc bine, la fel ca la Cluj, și să mă bucur! Până la urmă e ultimul turneu și nu am nicio așteptare majoră.

Cred că sunt departe de Top 20, nu cred că m-ar ajuta nici măcar titlul de la Linz. Pot spune că nu mă interesează foarte tare clasamentul în momentul de față. Mă interesează să îmi revin la ritmul meu și la nivelul pe care sunt convinsă că îl pot atinge din nou”, a declarat Simona Halep, conform Realitatea Sportivă.

VIDEO Ion Țiriac știe cum ar fi putut da lovitura Simona Halep: „Vai de mine și de mine! Ar fi făcut 160 de milioane de euro în plus!”

Citește și: 

Misiune complicată » România și-a aflat viitoarea adversară din „Billie Jean King Cup”

Daniil Medvedev, despre momentul în care lumea va ști că Novak Djokovic este cel mai mare jucător de tenis din istorie

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (4)
106739287242862
Victor Kandalakis  •  08 Noiembrie 2021, 19:10

NICIODATA Simona!....Nu vei mai ajunge la forma din anii trecuti!Gata!!!!

1839772066166791
Mario David  •  08 Noiembrie 2021, 13:45

Cum ar putea Halep s-o intalneasca pe Yastremska in sferturi daca a fost eliminata de Paolini ieri, iar voi articolul l-ati scris azi dimineata la ora 10??? Atat de bine va informati, gazetari inteligenti...Rusine!!!

traian_v
traian_v  •  08 Noiembrie 2021, 13:32

Cand ne lasati cu stirile astea de cancan despre Halep? E gata cariera ei, felicitari, dar lasati-ne cu stirile astea.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează