SPORTURI  »  TENIS  »  WIMBLEDON

VIDEO Elena Rybakina și cheia victoriei în semifinala cu Halep: „De obicei așa era, nu și astăzi!”

Sportiva din Kazahstan a fost surprinsă de nivelul arătat astăzi, în special de constanța arătată pe durata întregii partide. +15   FOTO
Sportiva din Kazahstan a fost surprinsă de nivelul arătat astăzi, în special de constanța arătată pe durata întregii partide.

Articol de GSP - Publicat joi, 07 iulie 2022 19:30 / Actualizat joi, 07 iulie 2022 19:40

Simona Halep (30 de ani, locul 18 WTA) a fost învinsă de Elena Rybakina (23 de ani, locul 23 WTA) în semifinalele Wimbledon 2022, scor 3-6, 3-6. Sportiva din Kazahstan a surprins prin nivelul arătat astăzi, în special constanța remarcabilă.

Elena Rybakina s-a calificat în prima finală de Grand Slam din carieră, la finalul unei prestații autoritare, cu foarte puține greșeli. Kazaha a recunoscut că emoțiile i-au jucat feste în debut, dar le-a depășit rapid. 

Ons Jabeur continuă să scrie istorie: prima femeie arabă într-o finală de Grand Slam!
Wimbledon
Ons Jabeur continuă să scrie istorie: prima femeie arabă într-o finală de Grand Slam!

Elena Rybakina, după victoria cu Simona Halep

„Simona e o mare campioană, dar eu am jucat solid. Sunt mulțumită de cum am arătat astăzi. Am fost emoționată la intrarea pe teren, dar atmosfera pe care am avut-o la celelalte meciuri m-a ajutat. Am reușit să gestionez situația. 

De obicei am suișuri și coborâșuri în joc, dar nu și astăzi. A fost ceva nemaipomenit.

Nu va fi ușor în finală, mă aștept la scurte, voleuri din partea lui Jabeur, dar e momentul să mă distrez pe teren. Cred că va fi un meci frumos”, a spus Elena Rybakina, la Eurosport. 

VIDEO Punctul prin care Elena Rybakina a tranșat semifinala cu Simona Halep

Ce adversare a eliminat Elena Rybakina la Wimbledon în această ediție

  • Turul 1 - Jill Teichmann (Elveția, 22 WTA) 6-2, 6-3
  • Turul 2 - Catherine Harrison (SUA, 262 WTA) 6-2, 6-2
  • Turul 3 - Barbora Krejcikova (Cehia, 14 WTA) 2-6, 6-4, 6-3
  • Optimi de finală - Alize Cornet (Franța, 37 WTA) 4-6, 6-4, 6-3
  • Sferturi de finală - Alja Tomljanovic (Australia, 44 WTA) 4-6, 6-2, 6-3

Citește și alte știri de la Wimbledon:

Patrick Mouratoglou, despre prestația Simonei Halep la Wimbledon: „Cu cât o cunoști mai mult, cu atât o iubești mai mult! De asta joacă atât de bine”

FOTO A atras toate privirile la thriller-ul Nadal - Fritz de la Wimbledon » Cine e Morgan Riddle, superba iubită a americanului

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (2)
mishu_74
mishu_74  •  07 Iulie 2022, 23:04
Postat de 267890 pe 07 Iulie 2022, 20:43

Surprinzător a fost cum de le-a bătut, mai bine zis cum de le-a anihilat pe Badosa și pe Anisimova, jucătoare mult mult mai bune.

nu e deloc surprinzator, decat daca te uiti la tenis doar in gsp. toate cele trei au un profil asemanator, sunt big hittere. Simonei ii convine acest gen de jucatoare, se foloseste de forta lor, si-si impune ritmul ei. ele sunt deficiente la capitolul deplasare si n-au intotdeauna armele sa o invinga. daca reuseste sa-si impuna ritmul e simplu, castiga Simona. ei, Rybakina a fost mai prezenta in meci, nu a facut greseli si are un serviciu mult mai bun in comparatie cu celelalte. inainte de semifinala avea 44 de asi de la inceputul turneului. sunt ceva mai multi factori in ecuatie, nu doar faptul ca toate sunt femei si jucatoare de tenis.

267890
267890  •  07 Iulie 2022, 20:43

Surprinzător a fost cum de le-a bătut, mai bine zis cum de le-a anihilat pe Badosa și pe Anisimova, jucătoare mult mult mai bune.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează