SPORTURI  »  TENIS  »  AUSTRALIAN OPEN

Eliminare rușinoasă pentru Tecău și Rojer » Trimiși acasă în sferturi la Australian Open de doi jucători care nu sînt în primii 200!

Articol de GSP - Publicat marti, 26 ianuarie 2016 09:05

Horia Tecău și Jean-Julien Rojer, principalii favoriți ai probei de dublu de la Australian Open, au fost eliminați în sferturi.

Românul și olandezul au pierdut în trei seturi în fața perechii Adrian Mannarino/ Lucas Pouille, scor 6-7 (5), 7-6(2), 4-6, după o partidă care a durat două ore și 20 de minute.

În primul set, cele două perechi au mers cap la cap pînă în tie-break, după ce fiecare a reușit cîte un break. În tie-break, Mannarino și Pouille au cîștigat de două ori pe serviciul adversarilor și și-au adjudecat setul.

În setul doi, scenariul a fost la fel, fiecare pereche dublu a cîștigat de data această de două ori pe serviciul advers. În tie-break, Tecău și Rojer au jucat mai bine și au făcut trei mini break-uri, suficiente pentru a trimite meciul în decisiv.

În ultimul set, cele două perechi au mers cap la cap pînă la scorul de 5-4, cînd Mannarino și Pouille au făcut break-ul și au cîștigat meciul.

În clasamentul la dublu, Mannarino se află pe locul 223, iar Pouille este clasat pe poziția 270.

Pentru această performanță, Tecău și Rojer vor primi 360 de puncte ATP și 80.00 de dolari australieni.

Tecău a rămas în turneu în proba de dublu mixt, unde joacă alături de Coco Vandeweghe. În sferturile turneului, cei doi vor întîlni perechea americană Bethanie Mattek-Sands/Bob Bryan, favorita numărul doi.

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (7)
920930717928342
Daniel Duhalm  •  26 Ianuarie 2016, 19:59

pai un sfert de finala la AO ...chiar daca au pierdut...e bine pentru inceputul de an ....anul e unul lung si greu...punctele pierdute se vor recupera...asa ca tot inainte...in tenis mai si pierzi chiar daca joci la dublu..oricum raman nr 1 la dublu....asa ca vor fi greu de scos in alte turnee...

nea_vanea.60
nea_vanea.60  •  26 Ianuarie 2016, 16:03

tecau = halep! nici o diferenta!

ortega
ortega  •  26 Ianuarie 2016, 11:04
Postat de postacadicasclav pe 26 Ianuarie 2016, 10:41

Sunt de acord.

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (7)
Comentează