SPORTURI  »  TENIS  »  ANUNȚ

Elina Svitolina e însărcinată! Anunțul ucrainencei: „Așteptăm o fetiță”

Elina Svitolina e însărcinată / Sursă foto: Twitter +36   FOTO
Elina Svitolina e însărcinată / Sursă foto: Twitter

Articol de GSP - Publicat luni, 16 mai 2022 10:51 / Actualizat luni, 16 mai 2022 11:43

Elina Svitolina (27 de ani, 32 WTA) a făcut un anunț de impact pe rețelele de socializare. Soția lui Gael Monfils (35 de ani, 22 ATP) e însărcinată, acesta fiind principalul motiv pentru care ucraineanca a dispărut în ultimele săptămâni din circuit.

La un an după ce s-a căsătorit cu Gael Monfils, ucraineanca și-a anunțat urmăritorii că cei doi așteaptă o fetiță:

Cu inima plină de dragoste şi fericire, suntem încântaţi să vă anunţăm că aşteptăm o fetiţă în luna octombrie”, a anunțat ucraineanca, pe contul său de Instagram.

Elina Svitolina și Gael Monfils au început relația în ianuarie 2019. Cei doi s-au despărțit în vara lui 2019, dar după o scurtă perioadă au reluat relația. Ulterior, aceștia s-au despărțit din nou în februarie 2021. În luna aprilie a anului trecut, aceștia au hotărât să se căsătorească, la nici două luni după ce anunțaseră că s-au despărțit.

Elina Svitolina luase o decizie radicală în martie

La finalul lunii martie, Svitolina a anunțat că va lua o pauză de la tenis pe termen nedeterminat. Atunci, fostul număr 3 mondial a pus absența sa din circuit pe fondul războiului din Ucraina. Ultimul turneu la care a jucat Elina este cel de la Miami, unde a pierdut în turul al doilea.

„Au fost câteva luni extrem de dificile pentru mine, atât din punct de vedere psihic, cât și fizic. De ceva vreme am unele probleme la spate. Durerea nu m-a lăsat să mă pregătesc pentru turnee. Între timp, văd cu durere în inimă ce se întâmplă în țara mea și felul în care luptă și se apără ucrainenii mei.

A fost foarte greu să mă concentrez. Este dificil din punct de vedere psihologic să ieși pe teren. Am încercat să fiu curajoasă și să înfrunt această provocare, dar cu siguranță nu sunt sută la sută pregătită. Am vorbit cu ceilalți jucători ai noștri care au participat la Indian Wells și Miami și știu că se confruntă cu același lucru.

Acest lucru m-a făcut și pe mine să vreau să lupt pe teren. Corpul meu nu mai rezistă și am nevoie de odihnă”, a scris Svitolina la acel moment. 

Svitolina și Monfils fac spectacol pe rețelele de socializare

Monfils și Svitolina dețin un cont comun de Instagram, intitulat „G.E.M.S Life”, acolo unde postează fotografii sau clipuri amuzante cu momentele petrecute pe teren sau în viața privată:

+32 FOTO

VIDEO Interviu inedit cu Elina Svitolina și Gael Monfils

Citește și alte știri de actualitate: 

VIDEO + FOTO Djokovic, „împărat” pentru a 6-a oară la Roma » A cucerit primul titlu din 2022 și e gata de Roland Garros

FOTO „Uraganul” Swiatek! Iga a câștigat și turneul de la Roma și are cifre uluitoare

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
267890
267890  •  16 Mai 2022, 17:19

Era mai potrivit un băiat...

Vezi toate comentariile (1)
Comentează
Close