SPORTURI  »  TENIS  »  ROMA

VIDEO + FOTO Djokovic, „împărat” pentru a 6-a oară la Roma » A cucerit primul titlu din 2022 și e gata de Roland Garros

Novak Djokovic (34 de ani, 1 ATP) a cucerit titlul la Roma, după o finală fără istoric împotriva grecului Stefanos Tsitsipas (23 de ani, 5 ATP), scor 6-0, 7-6(5). +9   FOTO
Novak Djokovic (34 de ani, 1 ATP) a cucerit titlul la Roma, după o finală fără istoric împotriva grecului Stefanos Tsitsipas (23 de ani, 5 ATP), scor 6-0, 7-6(5).

Articol de GSP - Publicat duminica, 15 mai 2022 19:12 / Actualizat duminica, 15 mai 2022 20:08

Novak Djokovic (34 de ani, 1 ATP) a cucerit titlul la Roma, după o finală fără istoric împotriva grecului Stefanos Tsitsipas (23 de ani, 5 ATP), scor 6-0, 7-6(5).

Djokovic pare pregătit să își apere titlul cucerit anul trecut la Roland Garros. A depășit problemele medicale din startul sezonului pe zgură și a prestat un tenis aproape de potențialul maxim la Roma. 

Sfatul lui Ion Țiriac pentru Simona Halep: „Am văzut patru jocuri ale ei, amestecate cu de toate”
WTA
Sfatul lui Ion Țiriac pentru Simona Halep: „Am văzut patru jocuri ale ei, amestecate cu de toate”

Novak Djokovic, campion la ATP Roma

În ultimul act i-a predat o adevărată lecție lui Stefano Tsitsipas. A servit perfect în actual inaugural, un procentaj de 87% al punctelor jucate cu prima minge, și a fost agresiv la retur. Dovada agresivității o reprezintă și raportul final al loviturilor direct câștigătoare, 24-8. 

Grecul a riscat în partea secundă și a reușit primul break-ul. S-a desprins la 5-2, dar i-a tremurat mână în momentul în care a servit pentru set. În tie-break, Nole a fost dominant și a profitat de câteva backhand-uri defectuoase ale lui Stefanos. 

+5 FOTO

Pentru Djokovic este primul titlu cucerit în anul 2022, unul în care a întâmpinat probleme din cauza refuzului de a se vaccina împotriva Covid-19.

6 titluria cucerit Novak Djokovic pe zgura de la Roma

Novak, felicitări pentru victorie, ești o inspirație pentru mine și pentru toți jucătorii din circuit. Sper să ajung ca tine, sper să ajung într-o bună zi la nivelul tău, încerc să dau tot ce am mai bun în fiecare zi pentru asta. Țin minte că ne-am antrenat împreună pentru prima dată în Franța acum câțiva ani și pentru mine a fost grozav să împart terenul cu tine
- Stefanos Tsitsipas

VIDEO Punctul decisiv al finalei dintre Novak Djokovic - Stefanos Tsitsipas

Citește și alte știri din tenis: 

FOTO „Uraganul” Swiatek! Iga a câștigat și turneul de la Roma și are cifre uluitoare

FOTO Imaginile anului în tenis: diferența de înălțime dintre jucătorii ajunși în finală e de 38 de centimetri!

Playtech: Loredana, APARIŢIE WOW! Poza care a şocat internauţii, nimeni nu credea că va face asta. Nu ai voie să ratezi aşa ceva!


Comentarii (2)
347655969058390
Ion Popescu  •  16 Mai 2022, 06:56

Bravo Nole ! Un exemplu de luptator. Mandria unui popor frate cu romanii.

radugon
radugon  •  15 Mai 2022, 22:52

Unde-s flașnetele de ironii și glumițe strâmbe, unde-i toată pălăvrăgreala pretins moralizatoare, unde-s Cetepeu, Striblea & co să-l tragă de urechi că nu s-a vaccinat?...

Vezi toate comentariile (2)
Comentează