SPORTURI  »  TENIS  »  ATP ROMA

foto Imaginile anului în tenis: diferența de înălțime dintre jucătorii ajunși în finală e de 38 de centimetri!

John Isner (37 de ani, locul 22 ATP la dublu) și Diego Sebastian Schwartzman (29 de ani, locul 307 ATP la dublu) vor lupta în finala de dublu a turneului de la Roma. Diferența de înălțime dintre cei doi este de 38 de centimetri! +7   FOTO
John Isner (37 de ani, locul 22 ATP la dublu) și Diego Sebastian Schwartzman (29 de ani, locul 307 ATP la dublu) vor lupta în finala de dublu a turneului de la Roma. Diferența de înălțime dintre cei doi este de 38 de centimetri!

Articol de GSP - Publicat duminica, 15 mai 2022 09:26 / Actualizat duminica, 15 mai 2022 10:34

John Isner (37 de ani, locul 22 ATP la dublu) și Diego Schwartzman (29 de ani, locul 307 ATP la dublu) vor lupta împreună în finala de dublu a turneului de la Roma. Diferența de înălțime dintre cei doi este de 38 de centimetri!

  • Perechea Isner - Schwartzman se va duela cu croații Nikola Mektic (33 de ani, locul 6 ATP la dublu) & Mate Pavic (28 de ani, locul 4 la dublu) duminică, de la ora 15:00. 

Isner și Schwartzman au trecut la Roma de două dintre cele mai bune perechi din circuit, Cabal&Farah și Golubev&Gonzalez, iar duminică luptă pentru trofeu. 

CTP, îngrijorat după eliminarea lui Halep la Roma » Ce a observat la meciul cu Collins: „Asta nu e bine”
WTA ROMA
CTP, îngrijorat după eliminarea lui Halep la Roma » Ce a observat la meciul cu Collins: „Asta nu e bine”

În capitala Italiei, cei doi s-au completat, americanul având un serviciu de temut, în vreme ce argentinianul se remarcă prin travaliu și rapiditate.

John Isner și Diego Schwartzman, duo inedit la Roma

Nu evoluțiile lor au atras atenția, ci diferența uriașă de înălțime. Dacă Isner măsoară 2,08 metri, Schwartzman are 1,70m.

+3 FOTO

După victoria din semifinale, Isner și Schwartzman s-au pozat lângă o pancartă pe care scria #Isnerman, deja numele folosit de fani pentru echipa inedită. 

Schwartzman este „ascuns” în spatele pancartei 😂.

Cei de la AS notează că Isner poate fi considerat un specialist la dublu, întrucât la începuturile sale a evoluat o perioadă lungă alături de compatriotul Sam Querrey, câștigând nu mai puțin de 8 titluri. 

Schwartzman, care a făcut echipă cu Delbonis sau Fognini, nu are o experiență la fel de bogată la dublu, bifând numai două finale, Buenos Aires și Madrid.

Citește mai multe știri din tenis:

Președintele Federației Ruse de Tenis, atac dur la Elina Svitolina: „E un nimeni absolut!”

Semne de întrebare după eșecul Simonei Halep în turul doi la Roma

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (2)
submarina
submarina  •  15 Mai 2022, 12:05

(2,08+1,70):2=1,89m - înălțimea perfectă pentru un tenisman:)

1502241916738818
Ion-Nelu Nistor  •  15 Mai 2022, 11:32

Sunt chiar simpatici!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează