SPORTURI  »  TENIS  »  WTA

Emil Boc sare în apărarea lui Halep: „Toți tragem în Simona! Oameni buni, e și ea om”

Articol de GSP - Publicat sambata, 30 martie 2019 15:21

Emil Boc, primarul din Cluj-Napoca, i-a luat apărarea Simonei Halep (2 WTA) în fața criticilor, după ce românca a fost eliminată în semifinale la Miami de Karolina Pliskova (7 WTA), scor 5-7, 1-6.

„În primul rând o felicit pe Simona pentru accederea pe locul 2 mondial din nou! Toți tragem în Simona, e și ea om, înțelegeți? Ține steagul României de atâția amar de ani pe cel mai înalt catarg al lumii, a fost numărul unu mondial timp de un an de zile, s-a bătut pentru România și a câștigat punctele care au adus țara în semifinalele Campionatului Mondial pe echipe la tenis feminin.

Oameni buni, e și ea om! Naomi Osaka a rezistat doar câteva luni, Simona a stat un an și ceva pe locul întâi. Are în suflet România și s-a bătut mai mult ca oricare jucătoare din lume pentru țara ei! Nu e ușor să mergi în toate colțurile lumii și să reprezinți România, eu cred că merită aplauzele și mulțumirile noastre. Nu toate meciurile poți să le câștigi”, a precizat Emil Boc, conform Monitorulcj.ro.

Halep va lua o pauză de trei săptămâni până la semifinala de Fed Cup cu Franța, care va avea loc pe 20 și 21 aprilie. Apoi, va începe sezonul de zgură, unde va juca la Stuttgart, Madrid, Roma și Roland Garros.

Citește și:

SIMONA HALEP // Coincidență sau nu? Detaliul legat de singurele turnee din 2019 la care Simona Halep a avut rezultate bune

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (4)
argus
argus  •  01 Aprilie 2019, 17:48

Sa ne intelegem, despre ce pareri, critici vorbim? De "dat in cap..." (Hanescu") de nerecunoastere a meritelor Simonei sau de faptul ca "acum tragem toti in Simona" (Boc) ?Sau este vorba de pareri critice, bine intentionate, cu scopul de a o ajuta sa vada ca "ceva scartaie" in joc (si comportament, din pacate)? Sigur, parerile sunt deseori, venite de la doar "privitori", ce transforma pe "cred ca" in "trebuie sa" ceea ce nu-i corect, dar, pentru asta trebuie sa-i "ghilotinam" pe cei ce emit pareri cum ar fi: Simona nu a progresat la serviciu ajungand si la 8 duble intr-un meci, joaca exclusiv aparandu-se, loveste decisiv taman unde-i adversara ("orbeste") desi are tot terenul la dispozitie, nu are lovituri complete (slice, drop shot spre "zero") desi adversarele puncteaza si castiga meciuri cu aceste lovituri. Oare, i-ar folosi mai mult Simonei sa o lasam sa creada ca este bine sa fie "multumita" de jocul ei, fara sa-i spunem ca ar fi "si mai multumita" daca si-ar analiza jocul, obiectiv, nu cu auto-multumire (nejustificata (nu atat prin rezultate cat prin calitatea jocului)? Cred in continuare, ca nu "yes man"-ii o pot ajuta pe Simona, cat cei ce-si asuma "injurataturile", prin critici, bine intentionate.

2172347986159328
Neacsu Gheorghe  •  31 Martie 2019, 01:16

Ce expertiza are si bolovanul asta frate de-si da cu presupusul despre tenis? S-a trezit si `*** sa se dea rotund! Niii gloaba!! :)

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

1666970130012299
Adi Buzău  •  30 Martie 2019, 22:08
Postat de Rè Ùss pe 30 Martie 2019, 20:03

Lasă vrajeala Boc!!ai nevoie de voturi?de imagine? În primul rând aceasta fitzoasa joaca pt ea si pt bani, e lesinata dupa bani...in a l doilea rând, are un caracter prost, i plac slugile, nu si respectă antrenorii, etc!! O minune de tenismena dar din pacate un caracter urat!!! O persoană f .f. falsă!! Imi e rusine ca ma reprezinta ca român...

Ce român ești tu?! Ai nume irlandez și o critici pe cea mai mare jucătoare de tenis a României!

Vezi toate comentariile (4)
Comentează