SPORTURI  »  TENIS  »  WTA

Anunț-șoc făcut de Emma Răducanu » S-a despărțit de antrenorul care i-a fost alături de la US Open: „Am nevoie de un mentor mai experimentat”

Britanica Emma Răducanu (18 ani, 22 WTA) a anunțat ruperea colaborării cu antrenorul Andrew Richardson, cel care i-a fost alături la triumful de la US Open 2021.
Britanica Emma Răducanu (18 ani, 22 WTA) a anunțat ruperea colaborării cu antrenorul Andrew Richardson, cel care i-a fost alături la triumful de la US Open 2021.

Articol de GSP - Publicat vineri, 24 septembrie 2021 17:53 / Actualizat vineri, 24 septembrie 2021 17:53

Britanica Emma Răducanu (18 ani, 22 WTA) a anunțat ruperea colaborării cu antrenorul Andrew Richardson, cel care i-a fost alături la triumful de la US Open 2021.

Emma Răducanu, cea mai în vogă jucătoare din circuitul WTA, a luat astăzi o decizie radicală. A anunțat despărțirea de antrenorul Andrew Richardson, motivând că are nevoie de un mentor mai experimentat. 

Emma a adăugat că nu se va grăbi și că, cel mai probabil, va anunța noul antrenor la startul viitorului sezon.

Emma Răducanu, în căutarea unui nou antrenor: ce variante are

„Am nevoie de cineva care are mai multă experiență în circuit, care a mai lucrat cu jucătoare aflate în situația mea. Va fi mult de muncă. Am realizat că în această etapă a carierei mele, în care voi întâlni tot mai des jucătoare de top, am nevoie de altcineva, de o persoană care a mai trecut prin așa ceva.

E greu să porți o astfel de conversație cu cineva, în care să transmiți un astfel de mesaj, dar de acest lucru am avut nevoie”, a transmis Emma Răducanu, potrivit Evening Standard.

Variante importante pentru Emma Răducanu

Emma Răducanu este considerată de specialiști un viitor lider mondial. În aceste condiții, orice antrenor ar accepta o astfel de provocare. 

Un nume vehiculat în presa britanică este cel al lui Wim Fissette. Belgianul colaborează acum cu Naomi Osaka, dar nipona tocmai a anunțat că va lua o pauză de la tenis. Fissette le-a mai pregătit de-a lungul carierei pe Kim Clijsters, Sabine Lisicki, Simona Halep, Victoria Azarenka, Petra Kvitova, Johanna Konta și Angelique Kerber.

Și numele lui Darren Cahill a fost adus în discuție de internauți, mai ales că australianul tocmai a rupt parteneriatul cu Simona Halep. Șansele sunt însă mici. Cahill dorește să petreacă mai mult timp alături de familie.

VIDEO Rezumatul finalei US Open 2021, primul turneu de Grand Slam câștigat de Emma Răducanu

Citește și alte știri din tenis: 

VIDEO Primul contract major semnat de Emma Răducanu: 2,5 milioane de euro pentru britanică

Lovitură de campioană » Turneul WTA de la Hamburg are un logo nou, inspirat de mingea de meci a Gabrielei Ruse

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (10)
267890
267890  •  25 Septembrie 2021, 08:54

M-am săturat de rânjetele mucoasei.

petschovschi
petschovschi  •  24 Septembrie 2021, 23:06

Dacă ne informăm puțin aflăm că ”he wasn't her long term coach...she only worked with him for last 2 months...he is her 4th coach in the past 1 year”. Sau, și mai mult, ”Henman was saying in commentary a week into the US open that Richardson has a son who is a promising Tennis prospect and so he's not sure how long he will coach Emma, as Richardson wanted to be involved with his son's development”. Dar, na, un titlu bombastic atrage clickuri ...

doar..titi
doar..titi  •  24 Septembrie 2021, 21:17
Postat de cfrinho pe 24 Septembrie 2021, 18:47

Domnita asta a dat o declaratie in chineza dupa U.S. Open, dar in romana...pauza....si pariu ca a fost cautata de presa romaneasca pentru cateva cuvinte in romana...insa, nimic. :))) Daca taica-so si-a schimbat si numele din Ion in Ian, cred ca e clar pentru toata lumea ce a invatat-o despre Romania, si chiar n-are rost sa mai fie promovata de presa noastra.

dap ... respectiva ''domnita'' S-A NASCUT IN CANADA!!deci din start este canadianca!!apoi a trait de la doi ani in uk...deci este englezoaica prin adoptie!!canada si uk , fiind doua tari cu potential financiar crescut!!totusi problema nu este la sportivi ...ca ii ajuta federatiile(a se citi statul) sau nu ..problema este la tinerii inventatori , cu solutii de impact asupra vietii de zi cu zi , pe care statul nu-i ajuta , altfel *** cine a castigat sau pierdut us!!!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (10)
Comentează