SPORTURI  »  TENIS  »  INDIAN WELLS

Emma Răducanu, antrenament cu o jucătoare din România la Indian Wells » Ce mesaj a publicat britanica

Emma Răducanu / Sursă foto: Twitter +46   FOTO
Emma Răducanu / Sursă foto: Twitter

Articol de GSP - Publicat luni, 04 octombrie 2021 19:03 / Actualizat luni, 04 octombrie 2021 20:20

Emma Răducanu (18 ani, 22 WTA) se întoarce pe teren după triumful istoric de la US Open. Britanica va evolua în turneul de la Indian Wells, acolo unde a primit un wild-card din partea organizatorilor.

Înainte de a lua startul în turneul din California, Emma Răducanu s-a antrenat alături de Gabriela Ruse (23 de ani, 92 WTA). Jucătoarea cu origini românești a publicat apoi un scurt mesaj în contul său de InstaStory: „Training cu Gabriela Ruse”. 

Emma Răducanu, antrenament cu o jucătoare din România la Indian Wells » Ce mesaj a publicat britanica

Gabriela Ruse e singura jucătoare din România înscrisă în calificările de la Indian Wells. În primul tur, jucătoarea din România o va întâlni pe americanca Ellie Douglas (21 de ani, 556 WTA), cea care a beneficiat de un wild-card.

Încă un „caz Emma Răducanu” » Jessica, nepoata cântărețului Dorel Livianu, visează să scrie istorie pentru Statele Unite: „Vreau să câștig US Open, o medalie olimpică și să fiu #1”
SPECIAL GSP
Încă un „caz Emma Răducanu” » Jessica, nepoata cântărețului Dorel Livianu, visează să scrie istorie pentru Statele Unite: „Vreau să câștig US Open, o medalie olimpică și să fiu #1”

Gabriela Ruse a intrat în Top 100 

Gabriela Ruse e una dintre surprizele plăcute din 2021. În decurs de doar câteva luni, Ruse a bifat o serie de premiere: a câștigat primul titlu al carierei, la Hamburg, s-a calificat în premieră pe tabloul principal de la US Open, iar recent a intrat în Top 100.

După parcursul de la Chicago, unde a ajuns până în faza optimilor de finală, Gabriela Ruse a urcat până pe locul 92, cea mai bună clasare de până acum. La Chicago, Ruse a pierdut în fața Elinei Svitolina

Emma Răducanu vine să joace în România!

Emma Răducanu (18 ani, 22 WTA) este pe lista jucătoarelor anunțate de organizatorii Transylvania Open, de la Cluj, alături de Simona Halep (30 de ani, 15 WTA).

Transylvania Open se anunță a fi un turneu extrem de spectaculos pentru români, pe tabloul principal urmând a fi nume importante. 

Foto: twitter US Open
+42 FOTO

Pe lângă Simona Halep, care își anunțase deja prezența la turneu, organizatorii au prezentat zilele trecute toate numele importante de pe tabloul principal, printre care se află și Emma Răducanu, proaspăta campioană de la US Open.

Citește și alte știri din tenis:

Aryna Sabalenka, out de la Indian Wells: depistată pozitiv cu COVID-19 » În martie spunea că nu are încredere în vaccin

Final de drum pentru Gabi Ruse la Chicago » Înfrângere cu Elina Svitolina + o nouă urcare în clasament pentru româncă

Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping


Comentarii (1)
347655969058390
Ion Popescu  •  05 Octombrie 2021, 08:33

Doua fete frumoase si merituase ! Poate GSP nu stie, dar Halep s/a antrenat tot cu Ruse. Astazi Ruse deja a castigat primul meci, care i/a adus 20 pct. WTA si 9.000 USD. Succes mai departe !

Vezi toate comentariile (1)
Comentează