SPORTURI  »  TENIS  »  TRANSYLVANIA OPEN

Emma Răducanu vine să joace în România! Anunțată pe tabloul principal de la Transylvania Open, alături de Simona Halep

Emma Rădacanu vine să joace în România la Transylvania Open // FOTO: Imago
Emma Rădacanu vine să joace în România la Transylvania Open // FOTO: Imago

Articol de GSP - Publicat miercuri, 29 septembrie 2021 14:43 / Actualizat miercuri, 29 septembrie 2021 15:02

Emma Răducanu (18 ani, 22 WTA) este pe lista jucătoarelor anunțate de organizatorii Transylvania Open, de la Cluj, alături de Simona Halep (30 de ani, 15 WTA).

  • Transylvania Open e programat în perioada 25 octombrie - 1 noiembrie, cu doar o săptămână înainte de Turneul Campioanelor de la Guadalajara. Competiția de la Cluj se va desfășura indoor, în Sala Polivalentă din oraș.

Transylvania Open se anunță a fi un turneu extrem de spectaculos pentru români, pe tabloul principal urmând a fi nume importante.

Pe lângă Simona Halep, care își anunțase deja prezența la turneu, organizatorii au prezentat azi toate numele importante de pe tabloul principal, printre care se află și Emma Răducanu, proaspăta campioană de la US Open.

Emma Răducanu, pe covorul roșu! Apariție spectaculoasă în fața Familiei Regale la premiera noului film James Bond
EVENIMENT
Emma Răducanu, pe covorul roșu! Apariție spectaculoasă în fața Familiei Regale la premiera noului film James Bond

Emma Răducanu, pe tabloul principal la Transilvania Open

Astfel, dacă nu apar alte modificări, Emma Răducanu va juca pentru prima dată în România. Pe lângă Răducanu și Halep, la turneul de categorie WTA 250 vor mai participa jucătoare precum Elise Mertens (18 WTA), Anett Kontaveit (23), Paula Badosa (27), Irina Begu (58), Andrea Petkovic (64), Ajla Tomljanovic (44) sau Marta Kostyuk (57).

Emma Răducanu la turneul de la Cluj, împreună cu Simona Halep! O posibilă confruntare în România între cele două stele! Mă întreb doar cum va face față sala clujeană năvalei spectatorilor, că o să fie mai ceva decât la Congresul PNL!...

- Cristian Tudor Popescu

În acest final de sezon, Emma Răducanu va merge și la Indian Wells, turneu care are loc între 6 și 17 octombrie. Aceasta va fi prima apariție a jucătoarei britanice, cu tată român și mama chinezoaică, după victoria de la US Open, când a câștigat primul turneu de Grand Slam din carieră, fără să piardă vreun set. Ulterior, Răducanu e așteptată și la turneul de la Mosova (18-24 octombrie).

VIDEO Cele mai tari lovituri reușite de Emma Răducanu la US Open

Citește mai multe știri din tenis: 

Editorial Cristian Tudor Popescu: Ce mai fac niște fete cu rachete

Emma Răducanu, pe covorul roșu! Apariție spectaculoasă în fața Familiei Regale la premiera noului film James Bond

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
tororosso
tororosso  •  29 Septembrie 2021, 15:13

Toate bune și frumoase dar nu se scrie nimic de cine organizează acest turneu și premiile acordate . *** !

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

cfrinho
cfrinho  •  29 Septembrie 2021, 15:03

PR. Daca avea ceva sentimente pentru Romania facea o declaratie in romana, asa cum a facut in chineza dupa castigarea turneului. Asta e doar o campanie de PR.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează