SPORTURI  »  TENIS  »  EVENIMENT

FOTO Emma Răducanu, pe covorul roșu! Apariție spectaculoasă în fața Familiei Regale la premiera noului film James Bond

Emma Răducanu // FOTO: Guliver/GettyImages +21   FOTO
Emma Răducanu // FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat miercuri, 29 septembrie 2021 08:50 / Actualizat miercuri, 29 septembrie 2021 09:39

„No Time To Die”, cel mai nou film din seria James Bond, a avut premiera marți seară, la Londra, iar la eveniment au participat nume importante, iar Emma Răducanu a avut una dintre cele mai apreciate apariții.

Pe lângă vedetele filmului, la gala care a avut loc la „Royal Albert Hall” au participat și Harry Kane, căpitanul naționalei Angliei și al celor de la Tottenham, și Emma Răducanu, noua senzație a sportului britanic.

Emma Răducanu, senzațională la premiera noului film James Bond

Campioana de la US Open a avut una dintre cele mai apreciate apariții ale serii. Jucătoarea de 18 ani a ales o o rochie albă, lungă, cu care a atras toate privirile pe covorul roșu.

+17 FOTO

La eveniment au mai participat prințul William și ducesa Kate, dar și prințul Charles. Printre invitați a fost și Harry Kane. Răsfoiește galeria foto: 

+17 FOTO

Ostapenko o avertizează pe Emma Răducanu: „Nu lăsa aceste lucruri să-ți ocupe mai mult timp decât tenisul”

După succesul de la US Open, Emma Răducanu se concentrează acum asupra următorului turneu de Mare Șlem. Jelena Ostapenko, câștigătoarea turneului de la Roland Garros din 2017 în fața Simonei Halep, o sfătuiește pe sportiva britanică să nu se lase purtată de val.

Ai atâta atenție din partea presei, faci atâtea ședințe foto și toată lumea își dorește atenția ta, dar trebuie totuși să găsești timp pentru a progresa în continuare. Nu trebuie să lăsați acele lucruri să vă ocupe mai mult timp decât tenisul. În țara de origine, e ca și cum ai fi un erou. Desigur, Marea Britanie este mult mai mare decât Letonia, de aceea cred că poate a fost și mai greu pentru mine, pentru că suntem o țară mică
- Jelena Ostapenko într-un interviu pentru The Independent, despre situația Emmei Răducanu

Primul contract major semnat de Emma Răducanu

Emma Răducanu (18 ani, 22 WTA), proaspăt câștigătoare la US Open, este noua ambasadoare a brandului american de lux Tiffany. Săptămâna aceasta, jucătoarea britanică a avut o apariție strălucitoare la un eveniment organizat de revista Vogue.

Emma Răducanu are în prezent două contracte de sponsorizare, cu gigantul de articole sportive, Nike, dar și cu furnizorul de rachete Wilson, care împreună valorează 100.000 de lire, iar acestea sunt încheiate pe o perioadă de doar un an.

Recent, zeci de mărci globale din sectorul modei, automobilelor, băuturilor răcoritoare și ale înfrumusețării, precum Aston Martin, Chanel, Lacoste sau Uniqlo s-au arătat interesate să obțină parteneriate cu noua stea a tenisului feminin.

Jonathan Shalit, cel care se ocupă de imaginea lui Nicola Adams sau Myleene Klass, crede că Emma ar putea să le depășească pe Osaka și Williams la încasări din publicitate și să fie prima sportivă din UK care o să încaseze 150 de milioane de lire sterline, scriu cei de la The Sun.

Citește și: 

Anunț-șoc făcut de Emma Răducanu » S-a despărțit de antrenorul care i-a fost alături de la US Open: „Am nevoie de un mentor mai experimentat”

Încă un „caz Emma Răducanu” » Jessica, nepoata cântărețului Dorel Livianu, visează să scrie istorie pentru Statele Unite: „Vreau să câștig US Open, o medalie olimpică și să fiu #1”

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (7)
dora
dora  •  29 Septembrie 2021, 14:54

Tenis mai joacă, nu de alta dar, in ultuma perioada, o vad doar pe la evenimente mondene...

steaua.inseamna.csa
steaua.inseamna.csa  •  29 Septembrie 2021, 13:02
Postat de Ion Popescu pe 29 Septembrie 2021, 11:26

Un articol tipic pentru GSP care se ocupa majoritar de barfe, de can-can, de jucatori straini. "Romanca" Raducanu nu stie sa vorbeasca romaneste in schimb vorbeste mandarina perfect. A dat pana si un interviu la televiziuanea de stat chineza. Tatal i-a fost rusine de numele pus la nastere - Ion. l-a schimbat in Ian. Nu a invatat-o limba romana, dar mama ei a invatat-o chineza.

Lasă bre gargara, e un motiv pt care ii zice “limba maternă”, nu!? In plus, vrem nu vrem, in actualul context geo politic chineza este o limba utila, româna mai puțin, spre deloc. Japoneza Osaka însă, câta japoneza știe!? De “limba paternă”, adică franceza ori creolă (taica-su fiind haitian) nu mai întreb … Însă oricât poate nu am suferit-o io pe Jelena și oricât de încântătoare e Emma pe unde apare, aici cam are dreptate letona, la ce program social încărcat a avut Emma de la USO încoace tenisul sigur a cazul pe locul 2 … tipic românește! :-))) Vedem însă la IW dacă e și chinezoaica cu adevărat și ajunge departe in turneu nu doar româncă ieșind din primul tur! :-)))

347655969058390
Ion Popescu  •  29 Septembrie 2021, 11:33

Ieri britanica Raducanu a solicicat un wild card la Indian Wels (WTA 1.000 pct.) si l-a primit. Osaka s-a retras. Participa si romanca Halep - pe tabloul principal. Pobabil si alte romance. WTA nu a comunicat lista completa. Vom afla in curand.

Vezi toate comentariile (7)
Comentează