SPORTURI  »  TENIS  »  INDIAN WELLS

Emma Răducanu s-a calificat în „optimile” de finală de la Indian Wells » Va înfrunta numărul 1 mondial

Emma Răducanu (20 de ani, numărul 77 WTA) a trecut, în faza 16-imilor de finală de la Indian Wells, de brazilianca Beatriz Haddad Maia (26 de ani, numărul 13 WTA), scor 6-1, 2-6, 6-4.
Foto: Imago
Emma Răducanu (20 de ani, numărul 77 WTA) a trecut, în faza 16-imilor de finală de la Indian Wells, de brazilianca Beatriz Haddad Maia (26 de ani, numărul 13 WTA), scor 6-1, 2-6, 6-4. Foto: Imago

Articol de - Publicat marti, 14 martie 2023 09:20 / Actualizat marti, 14 martie 2023 14:12

Emma Răducanu (20 de ani, numărul 77 WTA) a trecut, în faza 16-imilor de finală de la Indian Wells, de brazilianca Beatriz Haddad Maia (26 de ani, numărul 13 WTA), scor 6-1, 2-6, 6-4, la capătul unei partide ce a durat puțin peste două ore de joc. 

Sorana Cîrstea și-a spulberat adversara și e în optimi la Indian Wells » Cine e următoarea oponentă
INDIAN WELLS
Sorana Cîrstea și-a spulberat adversara și e în optimi la Indian Wells » Cine e următoarea oponentă

Emma Răducanu, victorie în 16-imile Indian Wells în fața lui Beatriz Haddad Maia 

Britanica cu origini în România a început bine primul set al partidei și a dus scorul la 3-0. Beatriz Haddad Maia a reușit să câștige un game și să ducă scorul la 3-1, dar, după aceea, Emma Răducanu a forțat și și-a adjudecat primul set după numai 34 de minute de joc, scor 6-1. 

Al doilea set al meciului a fost unul slab pentru Emma Răducanu. Ea a fost condusă cu scorul de 3-0 de sud-americancă, a reușit să câștige un game (3-1), dar, după aceea, Beatriz Haddad Maia s-a desprins și a câștigat setul cu scorul de 6-2, după 42 de minute. 

Setul decisiv a fost unul strâns. Beatriz Haddad Maia a condus cu 1-0, Răducanu a egalat. Sud-americanca a revenit la conducere cu 2-1, dar Răducanu a egalat, 2-2. Brazilianca a revenit în avantaj cu 3-2, dar britanica a reușit din nou să egalez, 3-3. 

Din acel moment, Emma Răducanu s-a desprins și a câștigat setul cu 6-3. Ea va da în faza „optimilor” de finală de la Indian Wells peste Iga Swiatek (21 de ani, numărul 1 WTA). 

VIDEO. Rezumatul meciului dintre Emma Răducanu și Beatriz Haddad Maia, din 16-imile Indian Wells 

Citește și: 

„Organizatorii Wimbledon au cedat presiunii” » Ce se întâmplă cu sportivii din Rusia și Belarus

Ilie Năstase s-a întrecut pe el însuși! Soția Ioana a uitat de divorț și de toate supărările când a primit cadoul „de suflet”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează