SPORTURI  »  TENIS  »  WTA

GALERIE FOTO Emma Răducanu s-a despărțit de iubitul milionar » Sportiva l-a blocat pe rețelele de socializare

Emma Răducanu +46   FOTO
Emma Răducanu

Articol de - Publicat duminica, 09 iunie 2024 15:42 / Actualizat duminica, 09 iunie 2024 17:36

Emma Răducanu (21 de ani), tenismena cu origini românești, s-a despărțit de Carlo Agostinelli (23 de ani), fiul miliardarului Robert Agostinelli, un bancher italiano-american, președintele și cofondatorul firmei de capital privat Rhône Group. 

Averea lui Robert Agostinelli este estimată la un miliard de dolari, potrivit Forbes.

Emma Răducanu în Vogue
Emma Răducanu / Sursă foto: instagram.com/emmaraducanu/
Emma Răducanu și Carlo Agostinelli/ foto Instagram Carlo Agostinelli
+42 FOTO

Emma Răducanu s-a despărțit de Carlo Agostinelli

Emma Răducanu s-a despărțit de Carlo Agostinelli, susține The Sun. Cei doi foști iubiți nu se mai urmăresc reciproc pe conturile de Instagram și se pare că Emma l-ar fi blocat pe Carlo, iar britanicii au concluzionat că ea este cea care a decis să pună punct relației.

Carlo, fiul miliardarului Robert Agostinelli este un fost produs al academiei de fotbal a echipei din Londra, Tottenham.

Potrivit presei britanice, Robert a încercat odată să cumpere clubul de fotbal Liverpool și îi are ca prieteni pe George Bush și Nicolas Sarkozy. Tatăl lui Carlo este în prezent căsătorit cu modelul Francesca Agostinelli (27 de ani).

De asemenea, mama lui Carlo, Mathilde Favier-Meyer (54 de ani), are o funcție importantă. Parizianca este în prezent manager de relații publice la Dior Couture, conform biografiei sale de pe Instagram, și se ocupă și de celebrități din întreaga lume. 

Emma Răducanu, profit incredibil în 2023: 10 milioane de dolari

În 2023, Emma Răducanu a câștigat doar 200.000$ din competiții sportive, iar restul, până la aproximativ 10 milioane de dolari, a obținut din sponsorizări.

9 mari parteneri comerciali are sportiva în vârstă de 21 de ani, printre care British Airways, Porsche, Tiffany, Dior, Wilson, Nike sau Vodafone, conform The Telegraph.

Companies House, firma care s-a ocupat de calcule, sugerează că nu toate câștigurile sportivei trec prin Harbour 6 Ltd. De exemplu, din premiul de două milioane de euro de la US Open 2021, doar 600.000 au fost înregistrați oficial în compania sportivei.

Citește și:

Alt „divorț” neașteptat la Dinamo! Pleacă la dorința lui Kopic
Superliga
Alt „divorț” neașteptat la Dinamo! Pleacă la dorința lui Kopic
Imaginile pe care televiziunile și UEFA le-au vrut interzise! Ce s-a întâmplat pe teren, în prelungirile de la Italia - Albania
Euro 2024
Imaginile pe care televiziunile și UEFA le-au vrut interzise! Ce s-a întâmplat pe teren, în prelungirile de la Italia - Albania
FCSB a plecat în cantonamentul din Olanda cu o ținută inedită » Cine a lipsit din lotul campioanei în afară de cei 4 care sunt convocați la Euro
Superliga
FCSB a plecat în cantonamentul din Olanda cu o ținută inedită » Cine a lipsit din lotul campioanei în afară de cei 4 care sunt convocați la Euro

„Îmi fac testamentul!” » Cornel Dinu, izbucnire teribilă, după o decizie pe care o numește „TÂLHĂRIE”: „M-au nenorocit minciuna și nedreptatea”

Veste cutremurătoare în a doua zi de Euro: s-a stins la numai 26 de ani, după ce jucase admirabil în Belgia - Muntenegru!


Comentarii (20)
NeaHaos
NeaHaos  •  11 Iunie 2024, 06:42

...ar fi bine sa nu fi fost un artificiu, Emma, gen efectiv

cobra
cobra  •  10 Iunie 2024, 20:14
Postat de VanBasten2000 pe 10 Iunie 2024, 14:57

Vrea putin pe bancheta din spate a Loganului tau. E diesel sau pe gpl?!

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

VanBasten2000
VanBasten2000  •  10 Iunie 2024, 14:58

Emmei ii trebuie un barbat vrednic din Tara Dornelor. Care s-o tina in frau.

Vezi toate comentariile (20)
Comentează