SPORTURI  »  TENIS  »  INTERVIU

Emma Răducanu dezvăluie cum se simte înaintea unui meci: „Sunt într-o bătălie și lupt pentru fiecare punct”

Emma Răducanu, la un eveniment organizat de unul dintre sponsorii ei// FOTO: Guliver/GettyImages
Emma Răducanu, la un eveniment organizat de unul dintre sponsorii ei// FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat sambata, 05 februarie 2022 15:02 / Actualizat sambata, 05 februarie 2022 16:02

După eliminarea din turul 2 la Australian Open, Emma Răducanu (13 WTA, 19 ani) se află în Marea Britanie, acolo unde se relaxează înainte de următoarele turnee.

Campioană în 2021 la US Open, deși a venit din calificări, Emma a devenit devenit rapid o vedetă în Marea Britanie, fiind noua speranță a tenisului englez.

Acum, jucătoarea cu tată român și mamă chinezoaică a acordat un interviu în care a vorbit despre cum s-a schimbat viața ei după succesul de la US Open, dezvăluind că este mult mai încrezătoare în forțele ei.

Emma Răducanu dezvăluie: „Când ies pe teren pentru un meci mă simt puternică”

„Sunt de părere că încrederea în sine este foarte importantă pentru că tenisul este un sport individual. Ești de unul singur și lupți pentru fiecare punct. Uneori nu treci prin cele mai bune moment, dar trebuie să lupți și să ai încredere în drumul tău.

Când ies pe teren, pentru un meci, și știu că sunt doar eu, mă simt puternică. Probabil că în acele momente simt că am cel mai mult control. Sunt într-o bătălie și lupt pentru fiecare punct”, a spus Emma Răducanu într-un interviu pentru Glamour Magazine.

Relaxarea depinde de turneu și de oraș. Am găsit o rutină care mă ajută. Contează să găsești anumite detalii care să-ți ofere confort.

– Emma Răducanu 

Început greu de an pentru Emma Răducanu 

Deși a urcat 5 poziții în clasamentul WTA, Emma are un început complicat de sezon. Ea a fost eliminată în turul 2 la Australian Open, deși era favorită în meciul cu Danka Kovinic, și are doar o victorie în acest an, 6-0, 2-6, 6-1 cu Sloane Stephens, în turul 1 al turneului de la Melbourne. 

În trei partide jucate în 2022, Emma are două înfrângeri: 0-6, 1-6 cu Elena Rybakina la turneul de la Sydney și 4-6, 6-4, 3-6 cu Danka Kovinic în turul 2 la Australian Open.

VIDEO Rezumatul meciului Emma Răducanu - Danka Kovinic

Citește și: 

Emma Răducanu, nominalizată alături de Daniil Medvedev la Premiile Academiei Laureus » Luptă pentru premiu cu o vedetă de la Barcelona

„Gata cu tenisul!” » Daniil Medvedev, apariție inedită după finala de la Australian Open + S-a retras de la următorul turneu

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează