SPORTURI  »  TENIS  »  NOMINALIZARE

Emma Răducanu, nominalizată alături de Daniil Medvedev la Premiile Academiei Laureus » Luptă pentru premiu cu o vedetă de la Barcelona

Emma Răducanu // FOTO: Imago
Emma Răducanu // FOTO: Imago

Articol de GSP - Publicat joi, 03 februarie 2022 10:46 / Actualizat joi, 03 februarie 2022 10:52

Emma Răducanu, campioana de anul trecut de la US Open, a fost nominalizată pentru Premiile Academiei Laureus pe anul 2022 la categoria „Revelația anului”. 

Jucătoarea de tenis, în vârstă de 19 ani, al cărei tată este român, se află acum pe locul 13 în ierarhia WTA și a uimit lumea sportului cu parcursul de la US Open 2021, când a câștigat turneul venind din calificări și nu a cedat niciun set.

Gabriela Ruse s-a despărțit de antrenorul său, Andrei Cociașu » Ce spune acesta despre o posibilă colaborare cu Halep: „Aș fi ridicol de onorat”
DECIZIE
Gabriela Ruse s-a despărțit de antrenorul său, Andrei Cociașu » Ce spune acesta despre o posibilă colaborare cu Halep: „Aș fi ridicol de onorat”

Emm Răducanu, nominalizată la Premiile Laureus

La respectiva categorie, tenisul este reprezentat și de rusul Daniil Medvedev, câștigătorul de anul trecut de la US Open. Pe lista scurtă mai sunt atleții Neeraj Chopra (India) și Yulimar Rojas (Venezuela), fotbalistul spaniol Pedri și înotătoarea australiană Ariarne Titmus.

Început greu de an pentru Emma Răducanu

Deși a urcat 5 poziții în clasamentul WTA, Emma are un început complicat de sezon. Ea a fost eliminat în turul 2 la Australian Open, deși era favorită în meciul cu Danka Kovinic, și are doar o victorie în acest an, 6-0, 2-6, 6-1 cu Sloane Stephens, în turul 1 al turneului de la Melbourne.

În trei partide jucate în 2022, Emma are două înfrângeri: 0-6, 1-6 cu Elena Rybakina la turneul de la Sydney și 4-6, 6-4, 3-6 cu Danka Kovinic în turul 2 la Australian Open.

A fost o provocare, cu siguranță. În ultimele cinci zile, am fost împiedicată să mă antrenez normal și n-am putut deloc să lovesc forehand-ul sau serviciul. Unii oameni din echipa mea mi-au sugerat să mă retrag. Am vrut să merg să lupt și să văd cât de departe pot ajunge. Probabil sunt mai puternică decât credeam dacă am reușit să trec prin atâta durere
- Emma Răducanu, după eliminarea de la Australian Open

VIDEO Emma Răducanu, campioană la US Open 2021

Citește și: 

Novak Djokovic, avertisment primit chiar de la antrenorul rivalului Nadal: „Cariera lui este în mare pericol”

Epicele bătălii ale matadorului » 7 finale memorabile din cariera lui Rafael Nadal

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează