SPORTURI  »  TENIS  »  TENIS

Novak Djokovic, avertisment primit chiar de la antrenorul rivalului Nadal: „Cariera lui este în mare pericol”

Novak Djokovic
Novak Djokovic

Articol de GSP - Publicat joi, 03 februarie 2022 10:15 / Actualizat joi, 03 februarie 2022 10:31

Carlos Moya, antrenorul lui Rafael Nadal, a vorbit despre situația lui Novak Djokovic, după ce în Serbia s-a zvonit că liderul ATP este gata să se vaccineze.

Neputând să participe la Australian Open din cazua faptului că nu este vaccinat, Djokovic a ratat șansa de a deveni cel mai titrat tenismen din istorie, titlu adjudecat de marele său rival Rafa Nadal, după triumful din finala cu Medvedev

Procurorii sârbi, verdict în cazul testelor Covid-19 prezentate de Novak Djokovic în Australia
VERDICT
Procurorii sârbi, verdict în cazul testelor Covid-19 prezentate de Novak Djokovic în Australia

Carlos Moya nu crede că decizia lui Nole de a se vaccina are legătură cu faptul că Nadal a câștigat cel de-al 21-lea Grand Slam, ci mai degrabă cu faptul că sârbul nu va putea evolua la majoritatea turneelor, iar acest lucru i-ar pune în pericol cariera.

„Nu cred că cel de-al 21-lea Grand Slam al lui Rafa Nadal l-a forțat pe Djokovic să se vaccineze. Dacă Djokovic nu se vaccinează, este în pericol serios să nu mai joace aproape niciun Grand Slam și ar renunța să mai continue în acea carieră pentru care a muncit atât de mult. au luptat. 

Nu cred că Djokovic este anti-vaccin, dar a decis să nu și-l facă.. Cariera lui este în serios pericol dacă nu se vaccinează”, a declarat Moya, potrivit essentialysports.

Novaj Djokovic, dispus să se vaccineze împotriva coronaviruslui

Daniel Muksch, autorul unei dintre biografiile lui Nole, a declarat pentru presa din Austria că sârbul ar fi dispus să se vaccineze, fapt ce i-ar asigura participarea la toate turneele de tenis. 

„Din ce am auzit din partea apropiaților lui, cred că se va vaccina. Poate a contribuit la decizie și finala din Australia. Poate că cele 21 de trofee de Grand Slam ale lui Nadal l-au împins s-o facă”, a spus Muksh, citat de Mundo Deportivo.

Novak Djokovic trebuie să se vaccineze ca să joace la Roland Garros

Aflat momentat în Serbia, Novak trebuie să se vaccineze, dacă vrea să participe la Roland Garros. Ministerul Sportului din Franţa a anunțat că tenismenii străini vor putea lua parte la competițiile sportive din Hexagon doar dacă au făcut vaccinul anti-Covid. Franţa a anunţat reguli stricte pentru sportivii care vor să participe la competiţii pe teritoriul acestei ţări. 

Pe lângă Roland Garros, regula vaccinării obligatorii se va aplica și pentru restul evenimentelor importante deșfășurate în Franţa: Grand Slam-ul de judo de la Paris, din 5-6 februarie, Turneul celor Şase Naţiuni la rugby, precum și pentru meciurile din cupele europene de fotbal programate în următoarele săptămâni. 

Astfel, pentru a putea participa la turneul de Grand Slam de la Paris, toți tenismenii vor trebui să prezinte dovada vaccinării. Prin urmare, Novak Djokovic nu va putea beneficia de o excepție și va trebui să ia in calcul varianta imunizării anti-Covid dacă își dorește să participe la Open-ul Franței.

Citește alte știri din tenis:

Procurorii sârbi, verdict în cazul testelor Covid-19 prezentate de Novak Djokovic în Australia

Revenirea lui Roger Federer se amână: „Nu pot să alerg” » Când ar putea juca din nou

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează