SPORTURI  »  TENIS  »  DECIZIE

Răsturnare de situație? Ce ar fi decis Novak Djokovic în privința vaccinării împotriva COVID-19

Novak Djokovic // FOTO: Imago
Novak Djokovic // FOTO: Imago

Articol de GSP - Publicat miercuri, 02 februarie 2022 10:23 / Actualizat miercuri, 02 februarie 2022 10:30

Sârbul Novak Djokovic (34 de ani, 1 ATP) ar fi gata să se vaccineze, după ce nu a putut participa la Australian Open 2022, turneu câștigat de rivalul său, Rafael Nadal.

După ce i-a fost refuzată participarea la primul turneu de Grand Slam al anului din lipsa vaccinului împotriva COVID-19, sârbul ar fi dispus să se vaccineze, potrivit apropiaților săi.

„Am «febră musculară» la sprâncene” :D Declarația zilei vine de la o rivală a Simonei Halep, surprinsă în timpul victoriei lui Rafael Nadal
AUSTRALIAN OPEN 2022
„Am «febră musculară» la sprâncene” :D Declarația zilei vine de la o rivală a Simonei Halep, surprinsă în timpul victoriei lui Rafael Nadal

Novaj Djokovic, dispus să se vaccineze împotriva coronaviruslui

Daniel Muksch, autorul unei dintre biografiile lui Nole, a declarat pentru presa din Austria că sârbul ar fi dispus să se vaccineze, fapt ce i-ar asigura participarea la toate turneele de tenis.

„Din ce am auzit din partea apropiaților lui, cred că se va vaccina. Poate a contribuit la decizie și finala din Australia. Poate că cele 21 de trofee de Grand Slam ale lui Nadal l-au împins s-o facă”, a spus Muksh, citat de Mundo Deportivo.

Novak Djokovic trebuie să se vaccineze ca să joace la Roland Garros

Aflat momentat în Serbia, Novak trebuie să se vaccineze, dacă vrea să participe la Roland Garros. Ministerul Sportului din Franţa a anunțat că tenismenii străini vor putea lua parte la competițiile sportive din Hexagon doar dacă au făcut vaccinul anti-Covid.

Franţa a anunţat reguli stricte pentru sportivii care vor să participe la competiţii pe teritoriul acestei ţări. Pe lângă Roland Garros, regula vaccinării obligatorii se va aplica și pentru restul evenimentelor importante deșfășurate în Franţa: Grand Slam-ul de judo de la Paris, din 5-6 februarie, Turneul celor Şase Naţiuni la rugby, precum și pentru meciurile din cupele europene de fotbal programate în următoarele săptămâni.

Astfel, pentru a putea participa la turneul de Grand Slam de la Paris, toți tenismenii vor trebui să prezinte dovada vaccinării. Prin urmare, Novak Djokovic nu va putea beneficia de o excepție și va trebui să ia in calcul varianta imunizării anti-Covid dacă își dorește să participe la Open-ul Franței.

VIDEO Rafael Nadal, campion la Australian Open 2022

Citește și: 

Epicele bătălii ale matadorului » 7 finale memorabile din cariera lui Rafael Nadal

EXCLUSIV Ilie Năstase s-a destăinuit Gazetei: „Pentru mine, nu contează atât de mult că Nadal are 21 de Grand Slam-uri. Frate, adevărata perfomanță e alta!”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (10)
356199731241788
Narcis Chelaru  •  02 Februarie 2022, 14:53

Păcat ca nu l-a dus mintea "sa se vaccineze" înainte de AO.. Ma mir ca nu a fost nimeni să-l învețe. Stau și ma întreb, dacă eu spun ca sunt vaccinat(dar nu sunt)și prezint și un act în acest sens, cum pot fi verificat, dacă nu ma toarnă nimeni!?? Fra1er a mai fost Nole..

1011726888887423
Saioc Vasile  •  02 Februarie 2022, 14:53

*** Un crestin care a hotarat sa nu se vaccineze asa va face indiferent cate lucruri trecatoare v a pierde.Sunt sigur ca Nole nu se v a vaccina indiferent cat ar dorii plandemistiiiii.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

adriann_
adriann_  •  02 Februarie 2022, 13:22
Postat de Antoneta Borcan pe 02 Februarie 2022, 13:05

Grea lovitura pentru cei NE...cea mai inteleapta decizie!Pentru o convingere total gresita,nu merita sa rateze atitea intreceri!

Adica omul se vaccineaza fortat, ca sa nu piarda "cursa" cu Nadal si asta ar fi o lovitura pentru nevaccinati pentru ca...? Lovitura pentru nevaccinati era daca facea Djokovic vreo forma grava de COVID.

Vezi toate comentariile (10)
Comentează