SPORTURI  »  TENIS  »  WTA

„Sunt cea mai mare «bunică»” » Emma Răducanu, față în față cu o întrebare incomodă: „E de necrezut!”

Emma Răducanu / Sursă foto: Guliver/Getty Images
Emma Răducanu / Sursă foto: Guliver/Getty Images

Articol de - Publicat marti, 28 martie 2023 18:26 / Actualizat marti, 28 martie 2023 19:10

Emma Răducanu (20 de ani), campioana de la US Open 2021, se află într-o perioadă de căutări, încercând din răsputeri să revină la forma cu care uimea lumea tenisului în urmă cu doi ani. 

Britanica se află într-un clasament live pe locul 68, iar primele semne pozitive le-a oferit la Indian Wells, unde a legat trei victorii consecutive înainte de a fi eliminată de Iga Swiatek în „optimi”. 

Recent, în cadrul unui interviu, jucătoarea cu origini românești a fost întrebată dacă obișnuiește să meargă la petreceri atunci când timpul îi permite. A urmat un răspuns fără echivoc al fostei campioane de la Flushing Meadows. 

Emma Răducanu: „Sunt cea mai mare «bunică»”

Nu, sunt total opusă. Sunt cea mai mare «bunică», de-a dreptul! Este de necrezut. De exemplu, prefer să stau în casă, pur și simplu. De ce să depui atât efort…”. 

Discursul Emmei a fost întrerupt de interlocutorul său: „Când poți să deschizi o carte de matematică, nu?”. Răducanu a răspuns amuzată: „Da, exact”, a spus jucătoarea britanică, potrivit Tennis World USA

Sorana Cîrstea descrie meritele antrenorului ei: „A venit cu o viziune grozavă”
WTA MIAMI
Sorana Cîrstea descrie meritele antrenorului ei: „A venit cu o viziune grozavă”

Emma Răducanu l-a impresionat pe CTP la Indian Wells: „A crescut, a învățat să sufere în tăcere”

Gazetarul Cristian Tudor Popescu a evidențiat, pe durata turneului de la Indian Wells, progresul înregistrat de Emma în ultimele săptămâni:

Mare bucurie mi-a făcut Emma Răducanu. După un an și jumătate de accidentări, schimbat antrenori și înfrângeri greu de privit, Rosina a revenit la jocul cu care a câștigat US Openul în 2021. Corpul a ținut-o până la capăt în ciocnirea cu o stâncă a circuitului, care poate strivi pe oricine, Beatriz Haddad Maia. 

Se vede că nu degeaba Rosina și-a suspendat conturile de pe rețelele de socializare. (...) A crescut Emma... A învățat să sufere în tăcere.

- Cristian Tudor Popescu, într-un editorial scris pe 14 martie, după victoria Emmei Răducanu cu Beatriz Haddad Maia

Emma Răducanu a renunțat la social media

Emma Răducanu, tânăra care a uimit lumea în 2021, când a cucerit titlul la US Open la numai 18 ani, a traversat de atunci o perioadă tulbure. 

Schimbări de antrenori, accidentări, victorii puține, britanica încă își caută drumul în circuitul WTA. Ea a dezvăluit o decizie drastică luată în acest sens.

„După Australian Open, am șters de pe telefon aplicațiile de Instagram și WhatsApp. Apoi am trăit în propria bulă, sunt etape în care vrei să te concentrezi pe tine”. Postările nu s-au întrerupt însă, Emma având numeroase obligații publicitare.

Citește și alte știri din tenis:

Salt impresionant pentru Sorana: a urcat peste 20 de locuri în clasamentul WTA + Ce declarat Cîrstea după calificarea în sferturi la Miami

Bianca Andreescu s-a accidentat la turneul de la Miami și a părăsit terenul în scaunul cu rotile » Mama ei a plâns în tribunele arenei

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
VardyParty
VardyParty  •  29 Martie 2023, 03:28

Ok… si Rosina cine este? Sotia lui cetepe?

Vezi toate comentariile (1)
Comentează