SPORTURI  »  TENIS  »  SPONSORI

Emma Răducanu, „vânată” de marile branduri » Specialiștii preconizează câștiguri de 150 de milioane de lire sterline

Emma Răducanu // foto: Instagram
Emma Răducanu // foto: Instagram

Articol de - Publicat luni, 20 septembrie 2021 15:23 / Actualizat luni, 20 septembrie 2021 15:32

Emma Răducanu (18 ani, locul 22 WTA) se bucură de o atenție uriașă după ce a reușit să cucerească în mod surprizător trofeul de la US Open.

Câștigarea unui turneu de Grand Slam la vârsta de doar 18 ani este o performanță imensă pentru Emma Răducanu, iar odată cu acest succes, popularitatea și campaniile de publicitate nu vor întârzia să apară.

Răducanu are în prezent două contracte de sponsorizare, cu gigantul de articole sportive, Nike, dar și cu furnizorul de rachete Wilson, care împreună valorează 100.000 de lire, iar acestea sunt încheiate pe o perioadă de doar un an, potrivit The Mail on Sunday.

Sursele din industrie se așteaptă ca acestea să fie reînnoite, iar sumele încasate să fie de 10 ori mai mari decât cele din prezent.

Emma Răducanu, „vânată” de marile branduri

În cazul în care nu va dori să înnoiască actualele angajamente, Emma Răducanu are opțiunea să le înlocuiască cu alte mărci de renume.

Firma britanică de îmbrăcăminte sportivă Castore, care are acorduri cu Andy Murray, echipa de Formula 1 McLaren, naționala de cricket a Angliei, dar și cu echipele de fotbal Wolverhampton, Newcastle și Rangers, este hotărâtă să-i facă o ofertă lui Răducanu.

Chiar dacă Nike se află în pole position pentru prelungirea actualului angajament, compania Adidas ar fi și ea interesată să discute cu Răducanu.

Emma Răducanu a atras atenția marilor branduri

Zeci de mărci globale din sectorul modei, automobilelor, băuturilor răcoritoare și ale înfrumusețării, precum Aston Martin, Chanel, Lacoste sau Uniqlo s-au arătat interesate să obțină parteneriate cu noua stea a tenisului feminin.

Inclusiv celebra firmă de bijuterii Tiffany, ar fi luat legătura cu Max Eisenbud, vicepreşedintele IMG și impresarul Emmei Răducanu, pentru ca sportiva britanică să devină ambasadorul mărcii americane.

Câștiguri impresionante pentru Emma Răducanu

După succesul de la US Open, Emma Răducanu poate da lovitura și pe plan financiar. Pe lângă cele 2,5 milioane de dolari câștigate de la turneul american, numele britanicii cu origini românești este la mare căutare în Anglia. 

Specialiștii din Marea Britanie au început deja să calculeze cât ar putea încasa tânăra doar din publicitate, făcând din numele ei un brand puternic.

Jonathan Shalit, cel care se ocupă de imaginea lui Nicola Adams sau Myleene Klass, crede că Emma ar putea să le depășească pe Osaka și Williams la încasări din publicitate și să fie prima sportivă din UK care o să încaseze 150 de milioane de lire sterline, scriu cei de la The Sun.

Citește mai multe știri din tenis: 

Ar fi șocul anului în tenis! Venus și Serena Williams cheamă înapoi în circuit două mari campioane de Grand Slam

Specie nouă de insectă, denumită în onoarea Simonei Halep: „Ne-am bucurat să primim acordul ei”

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (4)
ripensistu
ripensistu  •  21 Septembrie 2021, 01:55

De parca ar merita banii aia, cei saraci ii merita.

dinamo_ever86
dinamo_ever86  •  20 Septembrie 2021, 17:59
Postat de leu.mr pe 20 Septembrie 2021, 16:49

Sinteti penibili, *** Cite jucatoare care au cistigat un Grand Slem au primit sponsorizari/sau din reclame MILIOANE ??? *** !

Ce comparatii faci...DA, Emma Raducanu o sa ajunga in curand sa castige sumele alea preconizate de englezi..deci nu de gsp asa cum crezi tu ! De ce ? Nu e vorba doar ca a castigat un turneu de mare slem la doar 18 ani...dar are un potential de marketing incredibil ! Chinezii o considera a lor, romanii a lor, englezii o au..e a lor...in afara de asta..este foarte frumoasa, dragalasa, are o priza incredibila la public..un zambet minunat, glumeata, vorbareata..chestii care inseamna enorm in marketing ! Unde traiesti ? Intra pe instagram sa vezi ca lumea este innebunita dupa ea...firmele mari ale lumii se bat Emma Raducanu !

marius_r
marius_r  •  20 Septembrie 2021, 17:21
Postat de leu.mr pe 20 Septembrie 2021, 16:49

Sinteti penibili, *** Cite jucatoare care au cistigat un Grand Slem au primit sponsorizari/sau din reclame MILIOANE ??? *** !

Cum sa afirmi asa ceva? Sunt enorm de multi sportivi care castiga din reclame/sponsorizari mai mult decat din sport …

Vezi toate comentariile (4)
Comentează
Close