SPORTURI  »  TENIS  »  AVERE

Compania Emmei Răducanu a realizat un profit incredibil în 2023. Are un singur angajat

Emma Răducanu, profit incredibil în 2023. Foto: Instagram +7   FOTO
Emma Răducanu, profit incredibil în 2023. Foto: Instagram

Articol de - Publicat joi, 18 aprilie 2024 12:40 / Actualizat joi, 18 aprilie 2024 12:49

Compania Harbour 6, fondată în 2020 de sportiva cu origini românești, are un singur angajat, pe directorul companiei: sportiva Emma Răducanu.

Compania a fost înființată în 2020, cu un an de zile înainte de creșterea în popularitate a sportivei și victoria senzațională de la US Open.

A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal
TRAUMĂ
A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

Emma Răducanu, profit incredibil în 2023: 10 milioane de dolari

În 2023, Emma Răducanu a câștigat doar 200 000$ din competiții sportive, iar restul, până la aproximativ 10 milioane de dolari, a obținut din sponsorizări.

9 mari parteneri comerciali are sportiva în vârstă de 21 de ani, printre care British Airways, Porsche, TIffany, Dior, Wilson, Nike sau Vodafone, conform The Telegraph.

Companies House, firma care s-a ocupat de calcule, sugerează că nu toate câștigurile sportivei trec prin Harbour 6 Ltd. De exemplul, din premiul de două milioane de euro de la US Open 2021, doar 600.000 au fost înregistrați oficial în compania sportivei.

Emma Răducanu, măcinată de accidentări în ultimele sezoane

Sportiva de origine română a fost măcinată de accidentări în ultimele sezoane, fapt care a cauzat câștigurile relativ mici din tenis. Emma a suferit multiple operații la ambele încheieturi și la una dintre glezne.

Sportiva ar putea participa la Roland Garros, luna viitoare, dar are nevoie de culoar. Cel mai probabil, nu va beneficia de un wild-card, deoarece sportivele din „Hexagon” sunt favorite să primească acest avantaj. În aceste condiții, Emma s-ar putea întoarce pe teren la French Open, doar dacă se vor retrage cinci sportive, ea fiind pe locul 303 WTA.

Cine este Emma Răducanu

Emma Răducanu s-a născut în Canada, la Toronto, din tată român și mamă chinezoaică. Când avea doar doi ani, familia acesteia s-a mutat din Toronto în UK, acolo unde Emma a primit cetățenie britanică și a făcut primii pași în tenis. Povestea Emmei Răducanu se aseamănă până într-un punct cu cea a Biancăi Andreescu: canadianca are însă ambii părinți de origine română și, pe deasupra, a și locuit câțiva ani în România. Lucru care nu s-a întâmplat și în cazul Emmei Răducanu. Citește aici totul despre Emma.

Emma Răducanu când era mică
Emma Răducanu în Vogue
Emma Răducanu / Sursă foto: instagram.com/emmaraducanu/
+42 FOTO
  • articol scris de Tudor Belivaca

Citește și:

Corona Brașov își păstrează titlul de campioană națională la hochei

Rafa Nadal, învins la Barcelona. Ibericul s-a oprit în turul doi, la revenirea după 4 luni

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (1)
richelieu666
richelieu666  •  20 Aprilie 2024, 18:02

ce treaba avem noi cu corcitura asta?

Vezi toate comentariile (1)
Comentează