SPORTURI  »  TENIS  »  TRANSYLVANIA OPEN

video+foto Emma Răducanu e în sferturi la Transylvania Open » Victorie în două seturi cu Ana Bogdan + Irina Bara, eliminată

Emma Răducanu +8   FOTO
Emma Răducanu

Articol de - Publicat joi, 28 octombrie 2021 17:10 / Actualizat joi, 28 octombrie 2021 18:16

Emma Răducanu a învins-o în două seturi pe Ana Bogdan, 6-3, 6-4. În sferturi, Emma Răducanu va juca împotriva Martei Kostyuk (55 WTA). Tot azi, Irina Bara a fost eliminată în „optimi” de Rebecca Peterson, scor 0-6, 3-6.

Emma Răducanu își continuă forma bună de la Transylvania Open și a obținut calificarea în sferturile competiției de la Cluj, reușind a doua victorie din carieră în turneele WTA. Britanica, cu tată român, a jucat mai bine decât Ana Bogdan și a câștigat după o oră și 31 de minute, la capătul a două seturi dominate autoritar.

Emma Răducanu e în sferturi la Transylvania Open

În primul set, Emma a început tare și a făcut break în al doilea game, când conducea cu 1-0. Ulterior, Răducanu s-a menținut în față și a câștigat setul cu 6-3.

Bogdan a început bine setul secund, conducând cu 2-0. Ulterior, Emma Răducanu a revenit și a egalat scorul. La 3-3, Emma a mai reușit un break și s-a menținut în față până la finalul setului, asigurându-și calificarea în sferturi.

Emma Răducanu - Ana Bogdan / Sursă foto: Raed Krishan
Emma Răducanu - Ana Bogdan / Sursă foto: Raed Krishan
Emma Răducanu - Ana Bogdan / Sursă foto: Raed Krishan
Emma Răducanu - Ana Bogdan / Sursă foto: Raed Krishan
Emma Răducanu - Ana Bogdan / Sursă foto: Raed Krishan
+4 FOTO

Desfășurarea meciului Emma Răducanu - Ana Bogdan 6-3, 6-4

  • 6-4, MECI EMMA RĂDUCANU: Emma Răducanu câștigă game-ul și setul, asigurându-și calificarea în sferturi
  • 5-4, Game Bogdan. Ana reușește să-și câștige game-ul și rămâne aproape de Emma. Britanica va servi pentru a câștiga meciul
  • 5-3, Game Răducanu. Britanica își face serviciul fără probleme, duce scorul la 5-3. Ana va servi imediat pentru a rămâne în meci.
  • 4-3, Break Răducanu. Se încheie un game maraton, în care Ana a luptat din răsputeri pentru a ține pasul cu loviturile din ce în ce mai agresive și percutante ale adversarei sale. Britanica face break-ul și revine în avantaj.
  • 3-3, Game Emma Răducanu: Britanica pune capăt seriei Anei Bogdan și izbutește să egaleze la 3.
  • 2-3, Game Bogdan: Trei game-uri consecutive pentru Ana Bogdan, care conduce pentru prima oară în această partidă.
  • 2-2, Break Ana Bogdan. Vine primul break izbutit de româncă în partidă! Emma s-a relaxat, a acceptat dominarea impusă de Bogdan, pierzându-și în cele din urmă serviciu. Momente foarte bune de joc pentru Ana Bogdan.
  • 2-1, Game Bogdan. Ana punctează pentru prima oară pe tabelă în setul secund, ajutată și de un procentaj mai bun al primului serviciu.
  • 2-0, Game Răducanu: Dominare totală a campioanei de la US Open, care mai câștigă un game fără emoții.
  • 1-0, Break Răducanu. Jucătoarea din Marea Britanie începe excelent și setul secund. Câștigă pe serviciul Anei și, în acest moment, pare mare favorită la câștigarea partidei.
  • A început setul secund. Ana Bogdan se află la serviciu.
  • 6-3, Game, Set Răducanu. Primul set se încheie după 40 de minute și e câștigat de britanică. Ana nu reușește să pună probleme la retur și e trădată de numărul mare de greșeli neforțate care îi scurtcircuitează jocul.
  • 5-3, Game Ana Bodan. Românca se agață de fiecare minge și reușește să rămână deocamdată în acest prim set. Emma va servi imediat pentru a închide prima manșă. Va reuși, oare?
  • 5-2, Game Răducanu. Nici Emma nu se lasă mai prejos, iar forehand-ul cu care a închis game-ul arată cel mai bine nivelul de încredere la care se află britanica. O lovitură năprasnică, în cross, o ajută pe jucătoarea cu origini românești să-și mărească din nou avantajul.
  • 4-2, Game Ana Bogdan. Jucătoarea din România imprimă din nou un plus de agresivitate jocului și reduce din diferență.
  • 4-1, Game Răducanu. Ana Bogdan joacă mai curajos în acest game și începe să-și asume riscuri. Totuși, grație unei serii de lovituri extrem de agresive, tot britanica e cea care punctează pe tabelă.
  • 3-1, Game Bogdan. Vine și primul game câștigat de Ana în această partidă, după mai multe erori neforțate comise de Răducanu.
  • 3-0, Game Răducanu. Doar primul game al partidei a stat sub zodia echilibrului. Jucătoarea din Marea Britanie a câștigat autoritar următorul game pe propriul serviciu și are un avantaj liniștitor, după 13 minute de joc.
  • 2-0, Break Răducanu. E rândul campioanei de la US Open să-și procure mingi de break. O fructifică pe prima și se instalează la conducere.
  • 1-0, Game Răducanu. Start echilibrat de meci. Britanica e nevoită să salveze nu mai puțin de 3 mingi de break ale jucătoarei din România, dar rezistă și își face serviciul.
  • A început meciul, Emma Răducanu se află la serviciu!
  • Partida va fi oficiată de charismaticul arbitru francez Kader Nouni.
  • Ana Bogdan și Emma Răducanu se află la încălzire, iar meciul va începe în scurt timp.

Irina Bara - Rebecca Peterson 0-6, 3-6

Irina Bara a fost eliminată de la Transylvania Open după o înfrângere categorică în fața suedezei Rebecca Peterson. După un prim set fără istoric, în care sportiva noastră a cedat la 0, Bara a început slab și setul secund, permițându-i nordicei să se distanțeze la 3-0. 

Irina și-a dat drumul la joc însă a fost prea târziu. La scorul de 5-3 în favoarea lui Peterson nu a reușit break-ul care să o țină în meci, iar suedeza merge mai departe în competiție, unde o va întâlni pe Lesia Tsurenko (127 WTA).

După ce a trecut în minimum de seturi de compatrioata Gabriela Ruse, Simona Halep o întâlnește azi pe rusoaica Varvara Gracheva (21 de ani, 81 WTA).

Simona Halep, victorie clară la Transylvania Open » Urmează un duel 100% românesc
TRANSYLVANIA OPEN
Simona Halep, victorie clară la Transylvania Open » Urmează un duel 100% românesc

Programul de azi la Transylvania Open

Emma Răducanu e în sferturi la Transylvania Open » Victorie în două seturi cu Ana Bogdan + Irina Bara, eliminată

Simona Halep, încântată de Emma Răducanu

Simona Halep (30 de ani, 18 WTA) a învins-o pe Gabriela Ruse (23 de ani, 85 WTA), scor 6-1, 6-2, în primul tur de la Transylvania Open. La final a vorbit și despre Emma Răducanu (18 ani, 23 WTA), care a insistat să vorbească în limba română după succesul cu Polona Hercog (30 de ani, 123 WTA), 4-6, 7-5, 6-1.

Am fost surprinsă de Emma. Am auzit că nu vorbește română, dar a făcut-o destul de bine. A fost plăcut pentru toți românii să vorbească româna, chiar dacă ea nu locuiește aici. Este un sentiment plăcut”, a spus Simona, conform digisport.ro.

La finalul meciului cu Polona Hercog, jucătoarea cu origini românești a fost intervievată de Alexandra Dulgheru. Deși vizitează rar România, campioana de la US Open s-a străduit să vorbească în limba română și chiar i-a ieșit. Britanica i-a încântat pe cei prezenți, iar în discursul său a vorbit despre lucrurile care au impresionat-o de când a ajuns la Cluj.

FOTO Imagini tari surprinse azi, la Transylvania Open

Simona Halep vs. Gabriela Ruse la Transylvania Open. Foto: Raed Krishan
Simona Halep vs. Gabriela Ruse la Transylvania Open. Foto: Raed Krishan
Simona Halep vs. Gabriela Ruse la Transylvania Open. Foto: Raed Krishan
Simona Halep vs. Gabriela Ruse la Transylvania Open. Foto: Raed Krishan
+14 FOTO

Citește și alte știri din tenis:

VIDEO Simona Halep, încântată de Emma Răducanu: „M-a surprins”

FOTO Simona Halep, victorie-blitz în cel mai așteptat duel al primului tur de la Transylvania Open! Ruse, fără replică

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (5)
valyomanyd
valyomanyd  •  28 Octombrie 2021, 17:35
Postat de argus pe 28 Octombrie 2021, 15:40

Cine stie care este numele turneului: "WTA Cluj-Napoca 2" - avem doua orase Cluj-Napoca, 1 si 2? (ciudat, nu?) (https://www.livesport.com/en/tennis/wta-singles/cluj-napoca-2/) sau "Transylvania Open"? (https://www.gsp.ro/)

Esti praf, cu acest comentariu ai dat dovada ca degeaba urmaresti flash score, nu intelegi nimic ! Vezi ca e un turneu prin Turcia si are denumirea Antalya 29..:))

4624163474290592
Alex Sorin  •  28 Octombrie 2021, 16:01
Postat de argus pe 28 Octombrie 2021, 15:40

Cine stie care este numele turneului: "WTA Cluj-Napoca 2" - avem doua orase Cluj-Napoca, 1 si 2? (ciudat, nu?) (https://www.livesport.com/en/tennis/wta-singles/cluj-napoca-2/) sau "Transylvania Open"? (https://www.gsp.ro/)

WTA Cluj-Napoca 1 a fost Winners Open Cluj-Napoca in perioada 1-8 August 2021. Turneu castigat de Petkovic

fibra
fibra  •  28 Octombrie 2021, 15:54
Postat de fibra pe 28 Octombrie 2021, 15:47

Kader Nouni e "simpatic" doar cu timbrul vocii in rest..........

Ma intreb ca un novice,cine a hotarat ca Transilvania sa fie scrisa cu Y?

Vezi toate comentariile (5)
Comentează