SPORTURI  »  TENIS  »  TRANSYLVANIA OPEN

VIDEO Simona Halep, încântată de Emma Răducanu: „M-a surprins”

Simona Halep, surprinsă de discursul în română ținut de Emma Răducanu +18   FOTO
Simona Halep, surprinsă de discursul în română ținut de Emma Răducanu

Articol de GSP - Publicat miercuri, 27 octombrie 2021 17:52 / Actualizat miercuri, 27 octombrie 2021 18:30

Simona Halep (30 de ani, 18 WTA) a învins-o pe Gabriela Ruse (23 de ani, 85 WTA), scor 6-1, 6-2, în primul tur de la Transylvania Open. La final a vorbit și despre Emma Răducanu (18 ani, 23 WTA), care a insistat să vorbească în limba română după succesul cu Polona Hercog (30 de ani, 123 WTA), 4-6, 7-5, 6-1.

  • Halep va juca în optimi împotriva rusoaicei Varvara Gracheva (21 de ani, 81 WTA), care a trecut de Andrea Petkovic, 6-4, 2-6, 6-4
  • Meciul dintre Halep și Gracheva se va juca joi, la o oră ce urmează să fie anunțată ulterior de organizatori.

„Am fost surprinsă de Emma. Am auzit că nu vorbește română, dar a făcut-o destul de bine. A fost plăcut pentru toți românii să vorbească româna, chiar dacă ea nu locuiește aici. Este un sentiment plăcut”, a spus Simona, conform digisport.ro.

Simona Halep, prima reacție după victoria de la Transylvania Open

„Mă simt ca acasă la Cluj, de fiecare dată când am venit, fie că am fost la Fed Cup sau la altă competiție. Mi-am văzut pozele prin tot orașul. Și mesajul este deosebit: welcome home. Le mulțumesc organizatorilor pentru asta. 

Mă bucur că astăzi am putut să fac un tenis foarte bun. Nu este niciodată foarte ușor să joci împotriva unei jucătoare din România. Gabi a avut un an extraordinar, a intrat în top 100. Știm și noi cum este. A fost o bucurie să fiu pe teren. Sper și mâine să joc la fel de bine. Când ai încredere intră toate loviturile. E plăcut să fii la Cluj!”, a spus Simona Halep, imediat după victoria contra Gabrielei Ruse. 

Simona Halep a depășit problemele medicale 

„A fost prima mea accidentare gravă. M-am grăbit, am vrut să intru la Wimbledon, apoi a recidivat. M-am descurajat. Nu știam dacă mai pot să revin la nivelul de astăzi. Chiar dacă m-am chinuit două luni, în America, acum sunt sigură pe mine, pot să alerg. 

Când ți-e frică nu ai cum să fii 100% concentrat pe ceea ce ai de făcut. O să fie greu să revin acolo unde îmi doresc, dar e o bucurie să fiu pe teren. Mă bucur să fiu aptă”, a concluzionat Halep. 

Banii și punctele puse în joc la Transylvania Open

Faza competițieiPuncteBani ($)
Turul I12.675
Optimi303.675
Sferturi605.800
Semifinale11010.100
Finalistă18016.398
Câștigătoare28029.200

Citește și alte știri din tenis 

Cum a învățat Emma Răducanu româna: „Așa am reținut cuvintele” + ce vrea să facă după turneul de la Cluj

„Noua eroină locală Emma Răducanu, revendicată de România” » Cum se vede în Anglia afecțiunea fanilor din România pentru campioana de la US Open

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează