SPORTURI  »  TENIS  »  WIMBLEDON

Emoționant! O jucătoare română povestește cum Mattek-Sands a ajutat-o când s-a accidentat! Mesaj de susținere după momentele groaznice de la Wimbledon

FOTO: Guliver/GettyImages
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat sambata, 08 iulie 2017 11:26

Americanca Bethanie Mattek-Sands, 32 de ani, locul 103 WTA, s-a accidentat extrem de grav în setul trei al meciului cu Sorana Cîrstea, după ce a alunecat când a urcat la fileu. Diagnosticul inițial pus de medici este că jucătoarea are ruptură de ligamente la nivelul genunchiului drept.

Românca Alexandra Dulgheru a ținut să îi transmită un mesaj de încurajare și a povestit cum Mattek-Sands a ajutat-o când a trecut printr-o accidentare gravă.

"Am auzit și eu despre accidentarea suferită de Bethanie Mattek-Sands la Wimbledon. Pot să spun că sunt foarte foarte tristă. Îi doresc o recuperare rapidă și sper ca genunchiul ei să fie din nou sănătos, mai ales pentru activitățile de zi cu zi. Este o persoană foarte draguță și plină de energie. Mereu m-am distrat când am petrecut cu ea. Merită să o ai aproape.

Să vă spun o poveste cu Bethanie.

În 2009, la Eastborune, mă antrenam și dintr-o dată am călcat pe o minge și mi-am luxat foarte grav glezna. În câteva secunde țipam din cauza unei dureri îngrozitoare, dar Bethanie și soțul ei m-au ajutat tot timpul.

M-au dus la fizioterapeut, la doctor și după aceea mi-au oferit tot sprijinul ca să mă recuperez. Nu voi uita niciodată. Văzând-o așa, în acea poziție, mi-a amintit prin ce am trecut. Sunt alături de tine, Bethanie. Recuperează-te rapid", a scris Dulgheru pe pagina pe contul său de Facebook.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează