SPORTURI  »  TENIS  »  CUPA HOPMAN

Eugenie Bouchard a umilit-o pe Serena Williams şi a ironizat-o după cafeaua de ieri » Reacţia liderului WTA

Articol de GSP - Publicat marti, 06 ianuarie 2015 00:00 / Actualizat miercuri, 07 ianuarie 2015 15:31

Jucătoarea canadiană de tenis Eugenie Bouchard, locul 7 WTA, a încetat colaborarea cu antrenorul Nick Saviano, alături de care a lucrat în ultimii opt ani, dar rezultatele bune ale sportivei din Canada se văd în continuare.

Azi, Bouchard a învins-o pe Serena Williams, liderul la zi al clasamentului mondial, într-un meci de la Cupa Hopman în două seturi, 6-2, 6-1, partidă care a durat doar 50 de minute.

Totul s-a întîmplat la doar o zi după ce Serena a intrat în atenţia tuturor după ce a revenit în faţa Flaviei Pennetta după ce a băut o cafea.

Eugenie Bouchard a trăit din plin acest succes şi a glumit pe seama evenimentelor de ieri: "Poate că avea nevoie de încă o cafea!", a exclamat Bouchard.

"Nu ştiu ce e cu mine, sînt aşa obosită! Nu pot să-mi mişc corpul, simt că nu mai am energie. E frustrant pentru că ştiu că pot juca de 200 de ori mai bine. Nu-mi dau seama ce se întîmplă, nu pot să-mi mai mişc picioarele", a spus Serena.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (16)
blonduvd
blonduvd  •  07 Ianuarie 2015, 21:34

pai daca tragi pe nas,cum ai vrea sa joci bine!nu?

ohio
ohio  •  07 Ianuarie 2015, 20:32

Dupa parerea mea Bouchard a gresit,a fost aroganta.Comparati declaratia ei cu declaratiile lui Halep dupa ce a batut-o pe Serena la turneul campionilor.Cred ca e chestie de educatie sau pur si simplu a vrut sa epateze!

mishu_74
mishu_74  •  07 Ianuarie 2015, 19:18

"Totul s-a întîmplat la doar o zi (după ce) Serena a intrat în atenţia tuturor (după ce) a revenit în faţa Flaviei Pennetta (după ce) a băut o cafea". Iar a ajuns la computer femeia de serviciu a redactiei. :-))))) Cel putin unul din "dupa ce-urile" de mai sus putea fi evitat....

Vezi toate comentariile (16)
Comentează