SPORTURI  »  TENIS  »  WIMBLEDON

Eurosport a achiziționat drepturile TV pentru Wimbledon: „România este o piață cheie”

Articol de GSP - Publicat duminica, 22 decembrie 2019 18:13

Eurosport anunță extinderea drepturilor de difuzare pentru turneul Wimbledon în 11 țări din Europa, pentru încă patru ani, în perioada 2020 – 2023. 

Astfel, în 2020, Eurosport va transmite în continuare toate cele patru turnee de Grand Slam, Australian Open, Roland Garros, Wimbledon și US Open în peste 50 de țări, inclusiv România.  

Pe lângă acoperirea celor patru Grand Slam-uri, Eurosport are drepturile exclusive de difuzare pentru ATP Tour, care debutează pe 3 ianuarie, cu ATP Cup. 

„Acest acord reafirmă promisiunea noastră de a alimenta pasiunea oamenilor pentru sport și angajamentul nostru față de tenis și fanii săi. Având în vedere performanța Simonei Halep, România este o piață cheie pentru Wimbledon și suntem încântați că, pe lângă ATP Tour, Australian Open, Roland Garros și US Open, acoperirea pe Eurosport a fiecărui moment din cadrul turneului va continua și în următoarele patru sezoane. 

Acest acord vine în completarea tuturor celorlalte drepturi premium de difuzare, precum English Premier League, FA Cup și Jocurile Olimpice de Vară”, a declarat Andrey Stoychev, Vicepreședinte, Commercial development, Distribution, Sports – Europa Centrală și de Est, Țările Mediterane și Asia Centrală, Discovery. 

Vezi și:

Simona Halep, anunț trist pe Facebook: „Ne-a părăsit antrenorul care m-a învățat absolut tot despre tenis”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (2)
10153627242588885
Ionel Torac  •  23 Decembrie 2019, 10:27

Iar tu nu ai habar de ciclism, Turul Frantei este in ciclism ce este Wimbledonul pentru tenis. Personal, nu as da ciclismul pentru tenis, pe mine nu ma incanta ca ESP a cumparat drepturile pentru Wimbledon, asta inseamna o potentiala perturbare a transmisiunilor din Turul Frantei, mai ales ca au renuntat la versiunea internationala a canalului Eurosport 1 HD si a fost inlocuita cu versiunea romaneasca in HD.

jimmy_jones
jimmy_jones  •  22 Decembrie 2019, 21:50

Uraaa... NOT!!! Astia isi bat joc cu cea mai mare veselie de transmisie in fiecare an. Dau ciclism NON-STOP. Nici nu stiu de ce se mai oboses sa cumpere daca oricum nu transmit aproape nimic. Macar de-ar lasa pe cinva care chiar are de gand sa transmita meciuri si lumea lor nu se invarte doar in jurul ciclismului.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează