SPORTURI  »  TENIS  »  AUSTRALIAN OPEN

Exasperată de Irina Begu » Bouchard a explodat la vestiare după setul doi: ”Genie, nu se poate!”

Articol de GSP - Publicat duminica, 25 ianuarie 2015 00:00 / Actualizat duminica, 25 ianuarie 2015 09:12

Eugenie Bouchard, locul 7 WTA, a reuşit s-o învingă în această dimineaţă pe Irina Begu, scor 6-1, 5-7, 6-2, calificîndu-se în sferturile de finală la Australian Open.
Jucătoarea noastră a reuşit să o tulbure serios după ce a egalat la seturi, canadianca dezvăluind ce s-a întîmplat cînd a cerut să meargă la vestiare.

”E clar că am nevoie de mai mult antrenament. Nu ştiu ce s-a întîmplat. Am început foarte bine şi îmi doream să îmi menţin ritmul. Irina a avut cîteva lovituri bune care m-au dat peste cap. Nu e deloc bine asta.

După ce am pierdut setul doi am mers la vestiare. M-am uitat în oglindă şi mi-am spus: «Genie, nu se poate!» Mi-am dat un şut în fund, apoi am revenit şi am încercat să mă relaxez şi să îmi fac jocul meu”, a spus Eugenie Bouchard.

Citeşte şi: Stop joc » Irina Begu a fost învinsă în ”optimi” la Australian Open, după un meci încrîncenat cu Eugenie Bouchard

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (10)
buratinos
buratinos  •  25 Ianuarie 2015, 19:10
Postat de ion.ionescu pe 25 Ianuarie 2015, 10:11

Irina a intrat cu frică. A fost suficient să câştige un game ca să prindă curaj. E prima oară când o văd un meci întreg. Îmi e clar că nu are antrenor şi psiholog ! Loveşte bine mingea dar de multe ori se mişcă prost în teren şi renunţă prea uşor la mingi recuperabile. Meciul a fost pierdut de ea, nu l-a câştigat Bouchard, a pierdut mingi prea uşor în momente cruciale şi a fost prea defensivă. La acest nivel, poţi fi talentată şi să pierzi cu 0-6, 0-6 : lipsă de concentrare, de mobilitate, frică...Avem fete de valoare (Dulgheru - nr. 1) dar Halep e singura profesionistă !

...asa este, acelasi lucru am observat si eu, a fost fricoasa tot meciul. Ar trebui sa-si inbunatateasca serviciul, este inalta si este un avantaj fata de alte jucatoare. Bouchard juca bine de tot un timp in urma, dar cred ca reclama multa si proasta au destabilizat jocul si felul ei de a gandi. Nu cred ca trece de Sharapova, poate daca rusoaica joaca intr-un picior.Mai curand merg pe mana lui Halep in meciul cu Makarova. numai bine

grid
grid  •  25 Ianuarie 2015, 18:21
Postat de conasu_boeru pe 25 Ianuarie 2015, 10:01

.....nu ai vazut ce fite are in ea ? I s-a urcat la cap ca e cea mai tare din parcare, astia tot o pun pe un piedestal ca e cea mai frumoasa si lucrurile astea ii dauneaza caracterului ! Stii ca are cel mai numeros staff din toate jucatoarele profesioniste ?!

Eugenie e campioană la aroganțe, de obicei își ironizează adversarele înainte de a le întâlni în meci. Mare caracter, într-adevăr.

catalynn
catalynn  •  25 Ianuarie 2015, 18:05

Din pacate cămila aia de sharapova va avea o misiune ușoară in sferturi, Eugenie e frumoasa, e talentata dar desi e acum pe 7 in topul WTA mai are mult de munca pana sa ajungă sa se poată bate la egal la egal cu cele care ocupa azi primele 4 poziții (la Wimbledon a avut noroc ca Simona s-a accidentat, iar in finala Kvitova a batut-o clar de tot). Nu cred ca ii va lua sharapovei mai mult de 6 gameuri dar sa speram ca ma insel :-)

Vezi toate comentariile (10)
Comentează