SPORTURI  »  TENIS  »  PRIETENII LUI OVIDIU

EXCLUSIV. Gestul lui Ion Țiriac care l-a șocat pe Horia Tecău: „Dacă nu făceam asta, eram ultimul om... A fost o lecție pentru mine!”

Articol de GSP - Publicat joi, 26 noiembrie 2020 09:00 / Actualizat joi, 26 noiembrie 2020 19:43

Horia Tecău, jucătorul de tenis de 35 de ani din Constanța, a fost invitatul special al emisiunii "Prietenii lui Ovidiu". Câștigător al turneului de la Wimbledon (2015) și US Open (2017) alături de Jean-Julien Rojer, Tecău și-a dezvăluit toate poveștile carierei.

  • Emisiunea „Prietenii lui Ovidiu” este difuzată în fiecare miercuri, de la ora 20:00. Poate fi urmărită pe pe site-ul www.GSP.ro, pe pagina de facebook a Gazetei (link AICI), pe contul de Youtube al Gazetei (abonează-te aici), în format podcast pe principalele platforme de distribuție a podcasturilor: Apple Podcast și Spotify.

- Horia, tu ești unul dintre sportivii care ajută. La fel cum face și Țiriac, chiar dacă lumea îl face zgârcit. 
- Eu sunt fan Țiriac. Țin minte că acum câțiva ani încercam să organizez o strângere de fonduri. Termenul limită era a doua zi și mai aveam nevoie de o sumă. Eram la Stejarii și m-am dus la domnul Țiriac. "Domnule Țiriac, vreau să fac un eveniment. Vin eu să joc, avem nevoie să strângem fonduri. Nu s-au înscris oamenii. Dacă vă gândiți la cineva anume, dacă puteți ajuta...".

- Și nu a reacționat pozitiv?
- Mi-a zis: "Tecău, strânge câți poți și eu îți dau restul. Nu i-ai primit de la mine!". "Domnu' Țiriac, e minunat, wow...". Mă gândeam de ce să nu spun că sunt de la el? A doua zi, în momentul în care am anunțat că am făcut rost de suma asta, mi-au venit o grămadă de mesaje, oameni, cazuri, din ce în ce mai grave. Am fost bombardat cu mesaje. Dacă nu îi ajutam, eram ultimul om... A fost o lecție pentru mine. Ajutorul îl dau oricum, nu trebuie să fie vizibil. Domnul Țiriac a făcut multe la viața lui fără să se știe!

- Zi-mi un alt jucător care e un model pentru copii!
- Nadal! Prin atitudine, modestie, cum vorbește, cum se poartă. Respectul lui e cel mai bun exemplu pentru copiii care își caută un model. Perfecțiunea lui Federer e greu de atins, dar Nadal e ideal! Djokovici poate este cel mai vocal, mai prezent. El fiind numărul 1 mondial stătea ore întregi pe Instagram și povestea cum abordează viața, vorbea de diete. N-am văzut așa ceva la un număr 1 mondial.

URMĂREȘTE AICI TOATĂ EMISIUNEA CU HORIA TECĂU

CITEȘTE ȘI:

EXCLUSIV VIDEO Dezvăluiri incredibile făcute de Eric: „Îmi cunosc personal în jur de 20 de frați! Mai am, dar nu-i știu pe restul! Când eram mic jucam desculț, mâncam singur în tribună”

EXCLUSIV Nicolae Dică, totul despre relația cu Gigi Becali: „Vorbea cu MM la pauză, dar nu făceam schimbările că mă suna!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
143161890689210
Raz Razvan  •  26 Noiembrie 2020, 22:35

Bai fratilor, faceti si voi upgrade la player-ul ala video, aduceti-l macar la nivelul lui 2015 asa...

mihnea74
mihnea74  •  26 Noiembrie 2020, 19:49

Deci domnul Mustatza face acte caritabile dar noi nu le vedem.Te pomenesti ca este gata complexul sportiv promis si este soare si dar nu il vad eu....

Vezi toate comentariile (2)
Comentează