SPORTURI  »  TENIS  »  DECLARAȚII

EXCLUSIV Tecău vrea să cîștige 2 de Grand Slam în 2016 » Ce spune despre șansele la aurul olimpic alături de Simona Halep

Articol de GSP - Publicat vineri, 25 decembrie 2015 14:29

Horia Tecău a terminat anul 2015 pe locul 1 ATP, la dublu, cucerind turneul de la Wimbledon și Turneul Campionilor.

Românul a fost desemnat de Gazeta Sportului "Sportivul anului în România" și a acordat un interviu în exclusivitate, vorbind despre planurile pentru 2016.

"În acest an, tenisul merită să fie sportul numărul 1 în România. Eu am avut un an foarte bun și mi s-au îndeplinit cele mai mari dorințe, să cîștig un turneu de Grand Slam și să termin pe primul loc ATP.

Anul viitor vreau să cîștig Australian Open, Roland Garros și o medalie de aur la Jocurile Olimpice. Este important pentru mine, mai ales că voi participa la două probe, dublu și dublu mixt. Îmi doresc din tot sufletul să cîștig la Jocurile Olimpice. Anul acesta avem șanse reale ", a spus Tecău pentru Gazeta Sporturilor.

Playtech: Ce se va întâmpla cu Reghe și iubita lui, în viitorul apropiat. O femeie celebră a dezvăluit tot


Comentarii (2)
mplttev
mplttev  •  25 Decembrie 2015, 16:19

"vrea să câștige două turnee de Grand Slam", vrei să zici. În primul rând se scrie "două" nu "2", în al doilea rând trebuie precizat că e vorba de turnee de tenis. E corect și "două Grand Slam - uri".

kossu
kossu  •  25 Decembrie 2015, 15:58

Extrapolați doar ca să vă aflați în treabă. În declarația sa, nu se referă neapărat la șansele lui cu Halep. De fapt, dacă e să fim corecți, ar avea clar mai multe șanse la dublu masculin (cu Mergea), decât la mixt, cu Halep, care nu se descurcă cine știe ce la dublu (iar la mixt, cred că rușii și elvețienii vor avea perechi extrem de puternice). Sunt convins că știe și el treaba asta. Deci mai degrabă la masculin, unde ne vom bate - cred - cu francezii și americanii.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează