SPORTURI  »  TENIS  »  PRIETENII LUI OVIDIU

EXCLUSIV // VIDEO Ilie Năstase, dezvăluiri despre cele 2.500 de femei care i-au trecut prin pat: „S-a întâmplat într-o seară după un pahar de vin roșu"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 12 februarie 2020 20:10

Ilie Năstase (73 de ani) a fost un nonconformist pe terenul de tenis pe întreaga durată a carierei sale. A fost la fel şi în viaţa personală, iar această particularitate nu şi-a pierdut-o nici acum. 

Acesta a fost invitatul lui Ovidiu Ioanițoaia la emisiunea „Prietenii lui Ovidiu”, transmisă în fiecare miercuri, de la ora 20:00, pe GSP.RO și n-a ezitat să vorbească și despre viața personală, una care a ținut mulți ani prima pagină a ziarelor din România, dar și din străinătate.

„O englezoaică mi-a scris cartea. Era documentată pe sport, ea i-a scris-o și lui Beckham. Mereu îmi spunea că stau cu fetele, că am un fan-club. N-aveam timp să fac prostii atunci. Eram prin turnee... Aveam o casă lângă Paris și în fiecare seară povesteam cu ea câte trei ore. În ultima seară am luat o sticlă de vin roșu. 

Și îi zic: „Hai să fiu sincer cu tine! Ți-am tot zis că am avut 200 de femei, ba 400... Dar uite, acum mă confesez! Mi-a fost rușine de tine, dar am băut paharul ăsta de vin și îți recunosc că am avut 2.500 de femei". „Asta am așteptat de la tine!”, mi-a zis. Și-așa a rămas! Am mințit-o. Nu se poate să ai atâtea. N-ai cum. Doar nu puteam să le număr și să le trec în computer”, a povestit Năstase la emisiunea moderată de Ioanițoaia.

2 milioane de dolaria câştigat Năstase în anii '70 exclusiv de pe urma turneelor de tenis, sumă pe care Barcelona a plătit-o în 1973 pentru a-l cumpăra pe marele Johan Cruyff de la Ajax

URMĂREȘTE AICI TOATĂ EMISIUNEA CU ILIE NĂSTASE

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (2)
parpalache
parpalache  •  13 Februarie 2020, 09:22

Asta-i asa,ca asta se asteapta, de la un anumit public!Dar se stie ca atunci cand Nastase avea vreo 23 de ani, Tiriac l-a dus la un bordel-in Occident-unde a constatat cu surprindere ca...era virgin!Daca ar fi fost atat de gagicar,nu s-ar fi insurat-si divortat de atatea ori-platindu-le pensii alimentare la toate!Ba cu unele din ele, au mai infiat si copii!Si ce bani i-or mai fi ramas,l-a escrocat un fost voleibalist sau baschetbalist-unul care in Romania se numea Dan Francu-emigrat legal in Occident fiind din "poporul ales"-lasandu-l lefter!Noroc cu "revolutia"si cu noile autoritati!La fel ca si Nadia!

zizu
zizu  •  13 Februarie 2020, 03:32

Mai bine i ar trece câțiva neuroni,prin creier!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează