Comentarii (12)
chris_bu67  •  27 Februarie 2020, 14:32

promovarea caracterelor căzute,inversarea valorilor,exemplu negativ pentru tineri,minte puțină,ani mulți trăiți degeaba pe pământ,în plăceri-----bila albă vine de la talentul și performanțele obținute pe terenul de tenis,în rest...sorry!

ion.ionescu  •  28 Februarie 2020, 00:41

Replica era pentru octavianus, dar site-ul nu a postat şi opinia lui...

ion.ionescu  •  28 Februarie 2020, 00:40

Ai rămas cu zvonul din 1972 şi se vede că nu prea citeşti ! Măcar cartea lui Ioan Chirilă - "Ar fi fost prea frumos", s-a vândut în tiraj de masă...Înainte de a bătea câmpii, puteai măcar să cauţi pe Google, găseai ***. Cupa Davis a fost pierdută la dublu : 6-2, 6-0, 6-3. Ai fi aflat şi că Ilie Năstase a avut o băşică imensă care supura, la meciul cu Stan Smith...În plus, a fost şi tensiunea imensă : toată ţara aştepta victoria, au fost cazaţi la Hotel Triumf (rezervat de obicei delegaţiilor externe de grad 0) - sub supravegherea Securităţii. Cât despre omul Ilie, pe toţi vă deranjează că a fost membru PSD. A fost o greşeală a lui, la fel şi reacţiile faţă de paparazzi sau faţă de tratamentul agresiv şi arogant al poliţiştilor, dar voi credeţi că Einstein a fost un om prea plăcut ? Ne-a spus soţia lui cât de imposibil era !

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Ion Popescu  •  27 Februarie 2020, 22:33

Am auzit ca este general. De care arma ?

Ion Popescu  •  27 Februarie 2020, 22:32

Foarte urat din partea gsp ca promoveaza asemenea "caractere". Ce poate invata un tanar din acest interviu cu prietenul lui Ovidiu ?!

Tudor Costea  •  27 Februarie 2020, 18:00

Acest personaj este penibil

cornelconasu  •  27 Februarie 2020, 17:58

Iar cu mincinosul ăsta slinos ?

bazinga  •  27 Februarie 2020, 15:33

Asta chiar si-a trait viata la maxim!

octavianus  •  27 Februarie 2020, 14:57

am avut privilegiul sa-l vad pe Ilie jucand, in cea mai buna perioada a sa, toti copiii ieseau pe strada si jucat tenis, nu prea aveam rachete, baza erau "tocatoarele" de lemn, ca sportiv am sa-l respect toata viata, ca om....daca as fi fata in fata cu el, l-as privi in ochi si l-as intreba un singur lucru, care nu-mi iese din minte, cum l-a batut la Bucuresti in meciul decisiv al finalei Cupei Davis Stan Smith ? si ne-au luat americanii cupa din brate daca pot sa spun asa....si cum apoi la nici doua saptamani cred la rup Ilie cu bataia la Paris pe acelasi Smith ? CUM ? PE CATI VERZISORI ? ca pe valoare...NICIODATA.... Daca are curaj sa ne priveasca in ochi si sa ne spuna asta.....in rest, sanatate si minte multa ! FZR !

Mihai Romanciuc  •  27 Februarie 2020, 14:50
Postat de 777ghedeon pe 27 Februarie 2020, 14:24

Ilie Nastase a devenit un *** de om. O *** care in loc sa se gandeasca la locul unde va merge dupa ce va crapa, vine sa ne prezinte gunoaile lui. *** nu ai invatat nimic de la taticu Țiriac. De fapt cand ajungi sa fii incatusat de politie, ce asteptari sa mai ai de la ***. Iar gazetacii isi freaca mainile cand le mai arunca *** asta niste laturi. Mi-e scarba.

Mai ,,omule,, ,de unde ai aparut ? Vreau sa vad daca poti mai mult.Incearca cu mine ,si poate reusesti sa-ti refulezi ceva din frustrarile pe care le ai din plin. Controleaza-ti vocabularul sau du-te si te ,,cauta ,,. Ai mare nevoie...

  • 1
  • 2
Comentează